Ha valaki nagyon besz@rt, szóvá tegyem reggel?
Figyelt kérdés
Tartottam este bulit szaktársakkal a lakásomban, egy srác jött meg három csajszi. Bepunnyadt mar mindenki, holnap de. óra van már, még gyors toalettvizitre elnéztem de aminott fogadott... Konkrétan össze van sz@rva a budi szebben nem tudom mondani. A fajansz meg az ülőke hátsó fele kapott az anyagból. Komolyan mointha bekakált volna valaki eskü azt se tartom kizártnak.
Most nem vágom hogy melyikük ekkora kultúralatlan disznó de érdekelne. Ha valamelyik csaj volt egy világ fog bennem összeomlani. A srác jó cimbi, mar többször volt nalam sose hagyott mocskot. Róla nem feltételezem. De a csajokról sem. Viszont vszínű közülük volt vki...
2021. okt. 4. 00:56
11/12 anonim válasza:
miért érzem azt, hogy ez egy bújtatott nőgyűlölő kérdés:DD
12/12 A kérdező kommentje:
Miért is? :)
2021. okt. 5. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!