Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megpróbáljam újraéleszteni a...

Megpróbáljam újraéleszteni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Régi, legjobb gyermekkori barátommal (fiú) nem igazán tartjuk a kapcsolatot, kb 15-16 éves korom óta. Írogattunk pár hétig- napig az elmúlt években, egyszer- egyszer, de semmi nem lett belöle.

Nekem alig van 1-2 szociális kapcsolatom, és nem tudom hogy felkeressem-e. Ő is nagyon zárkózott, szégyenlős, lehet hogy "erőltetni" kellene, ez nekem nem lenne baj. De mi van ha ő olyan, hogy kicsit erőltetni kell, jó értelemben. Lehet hogy ő is akarná, de nem mer lépni, bizonytalan. Én tudom milyen érzés ha valaki nagyon érdekel, de az önbizalomhiány miatt sosem lépnék, lehet hogy ő ilyen. És eléggé hiányzik. De nem akarok hülyét csinálni magamból.

Nagymamáját kb hetente látogatom, ő kb párszor egy évben. Nem megy hozzá, nem ír vissza...

Én 21, lány, ő 18.

2021. szept. 28. 08:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha hiányzik, akkor keresd. Különben honnan tudná, hogy még egyáltalán gondolsz rá?
2021. szept. 28. 10:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem tudhatná, mert ő utasított vissza mindig, én mindig akartam találkozni, beszélgetni, sokadik lelépése után is. Csak nem akarok szánalmassá válni, mert lehet hogy egyszerűen nem érdeklem, ami nem baj, elfogadom, de nem vagyok benne biztos.
2021. szept. 28. 10:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a múltat egyszerűen csak a múltban kell hagyni?
2021. szept. 28. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, elutasított? Eddig azt írtad, hogy nem mer lépni. Az nem ugyanaz.
2021. szept. 28. 11:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát, amikor régebben beszéltünk, mindig lemondta a talalkozókat, és csak úgy eltűnt.
2021. szept. 28. 15:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!