Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Azt mondta, hogy csak barátok...

Azt mondta, hogy csak barátok vagyunk, akkor miért féltékeny?

Figyelt kérdés
Egyik barátom azt mondta, hogy csak barátként tekint rám. Aztán mikor mondtam neki, hogy megyünk pókerezni a barátnőmmel, idegen férfiakkal, akkor tök bunkó lett, nem beszélt velem. 3 nap múlva hajlandó volt elmondani, hogy azért volt bunkó, mert féltékeny volt. Most akkor ezt mire véljem??
2021. szept. 26. 08:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

#8: Az már egy másik kérdés... De mennyire kell érzelmi szinten analfabétának lenni, hogy ezt a kérdést ezek után fel kellett tenni?

Tudjuk, hogy a friendzone-ba pakolt beszari álmodozó így fog csinálni és amikor a csaj barátként aposztrofálja, nem fog kiállni, hogy ő többet akar. Csak kínlódik sunyiban, aztán talán egyszer így kibukik.

2021. szept. 26. 09:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk valóban nem kell hozzá myomozózseninek lenni. :)

8-as

2021. szept. 26. 09:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Hat egyertelmu, bejossz neki. Nekem is volt egy fiu baratom, 920x atbeszeltuk, hogy nem jövünk be egymasnak, o is csajozgatott, en is pasizgattam, de érdekes modon, mikor en probalkoztam egy pasival, akkor mindenaron megprobalt rola lebeszelni, kavarta a szart. Aztan ra par honapra csak kiboritotta a bilit, hogy szerelmes belém.
2021. szept. 26. 09:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!