Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért lett ilyen hirtelen...

Miért lett ilyen hirtelen most velem szembe a legjobb barátom?

Figyelt kérdés

Nem egy városban lakunk, de azért sokszor összehozzuk azt, hogy találkozzunk. Amíg pedig nem tudjuk, addig rendszerint facebookon tartjuk a kapcsolatot.

Ezzel sosem volt baj, most pár napja viszont olyan fura lett velem szemben, ami engem nagyon nyugtalanít. Tehát, pár napja kezdődött az, hogy kevesebbet ír, jóval később ír vissza, de ami a legrosszabb, néha csak megnézi az üzenetet, de nem ír rá semmit (ha kérdezek, sokszor akkor sem). Ilyenkor jó esetben 5-10 perc múlva mégis ír, de van, amikor már aznap egyáltalán nem.

Eddig ezekre nem volt példa. Persze az megesett, hogy nem válaszolt azonnal, hanem később, mert nyilván nem ér rá mindig ő sem, ahogy én sem.

Illetve a válaszai sem olyanok, mint ezelőtt. Ezt már csak lehet én látom bele a nagy aggódások közepette, de akkor is fura.

Nem vesztünk össze, meg semmi. Ettől függetlenül mégis olyan érzés kap el, mintha haragudna rám valamiért, pedig tényleg nem adtam rá okot.

2021. szept. 20. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Miért nem kérezed meg tőle? Hogy neheztel - e valamiért, esetleg mondtál - e, tettél - e akaratodon kívül valami olyasmit, amivel megbántottad. Valószínűleg nem tettél semmi rosszat, de egy rákérdezért megér. Az is lehet, hogy tőled teljesen független ok miatt kicsit maga alatt van pár napja, csak még nem mondta el neked, mert nem akarta, hogy aggódj, vagy hasonló. Hátha megnyílik, ha megkérdezed, hogy baj van -e.
2021. szept. 20. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy csak te látsz bele valamit, és szimplán dolga van. De a legtisztább szimplán ezt megkérdezni tőle, amit leírtál, nem itt kérdezgetni. Ha barátod akkor meg tudod beszélni vele ezt is nem?
2021. szept. 20. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
korod, nemed?
2021. szept. 20. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, lehet, lefárasztod.
2021. szept. 20. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Konnyen lehet, hogy semmi koze a te szemelyedhez, csak vagy elfoglalt, vagy valami tortent, tortenik, amirol egyelore nem akar beszelni.
2021. szept. 20. 20:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

Nem tudom mi lehet a háttérben, de ami rosszabb, azt sem tudom, mikor fogom megtudni. Sajnos ma például egész nap nem írt, nem is volt fent.

2021. szept. 21. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!