Vannak idegesítő ismerőseid facebookon? Ha igen mivel idegesít?
Pl. nekem van egy ismerősöm aki régen vékony volt. Lapos has, szolis bőr stb. 5 éve született egy kislánya, azóta jól meghízott. Ezzel nincs is semmi baj. Az ő dolga. Semmi bajom a husis emberekkel, én se vagyok egy anorexiás alkat. Viszont... Nem győzi hangoztatni hogy ő milyen jól érzi magát a bőrében úgy ahogy van, ennek ellenére kb. 2 naponta megoszt egy régi képet vagy emléket amit a facebook feldob abból az időből mikor még kb. 55 kg volt. A képeket ezekhez hasonló mondatokkal kommentálja "mikor még szép voltam" vagy "amikor még jó volt rám ez a bikini". Már alapból ezen felmegy a pumpa de mikor látom a seggnyaló barátnőit 20 szívecskével meg szerelmes emojival a kép alá kommentelni, hogy "jaaaj hát XY így is szép vaaaagy babám" a hányinger kerülget. 2 havonta egyszer feltesz egy szelfit hogy ő most bizony zumbán van vagy hol... este meg szalonnasütés kint a kertben, desszertnek csokitorta.
Kiveri nálam a biztosítékot. xD
Egy olyan ismerősöm van, aki folyamatosan tolja a csücsörítős szelfiket, amikre jön 200 lájk. Mindaddig nagyon idegesített, amíg el nem mesélte, hogy a férje folyamatosan alázza akár mások előtt is amiatt, hogy a szülések után rajta maradt pár kiló, és már régóta hozzá sem nyúl. Csinos, 40-es nő amúgy.
Már nem idegesít, hanem őszintén, szívből sajnálom szegényt. A hülye képeit viszont továbbra sem lájkolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!