Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vannak idegesítő ismerőseid...

Vannak idegesítő ismerőseid facebookon? Ha igen mivel idegesít?

Figyelt kérdés

Pl. nekem van egy ismerősöm aki régen vékony volt. Lapos has, szolis bőr stb. 5 éve született egy kislánya, azóta jól meghízott. Ezzel nincs is semmi baj. Az ő dolga. Semmi bajom a husis emberekkel, én se vagyok egy anorexiás alkat. Viszont... Nem győzi hangoztatni hogy ő milyen jól érzi magát a bőrében úgy ahogy van, ennek ellenére kb. 2 naponta megoszt egy régi képet vagy emléket amit a facebook feldob abból az időből mikor még kb. 55 kg volt. A képeket ezekhez hasonló mondatokkal kommentálja "mikor még szép voltam" vagy "amikor még jó volt rám ez a bikini". Már alapból ezen felmegy a pumpa de mikor látom a seggnyaló barátnőit 20 szívecskével meg szerelmes emojival a kép alá kommentelni, hogy "jaaaj hát XY így is szép vaaaagy babám" a hányinger kerülget. 2 havonta egyszer feltesz egy szelfit hogy ő most bizony zumbán van vagy hol... este meg szalonnasütés kint a kertben, desszertnek csokitorta.

Kiveri nálam a biztosítékot. xD

2021. szept. 15. 17:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Jaj igen, nekem hitgyülisek vannak, szörnyű. Engem nem akartak beszervezni mert tzdják hogy ha hinnék a hókuszpókban én lennék az ördög, de még a Harry Potter is valóságosabb a repülő autóval mint ez a maszlag. Na náluk leállítottam a követést. Gyerekes ismerőseim nem kzavaróak, mert nem verik tele a falam az utódokkal, ha posztolnak akkor megy a szívecske, szívből.😍
2021. szept. 15. 19:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyan ismerősöm van, aki folyamatosan tolja a csücsörítős szelfiket, amikre jön 200 lájk. Mindaddig nagyon idegesített, amíg el nem mesélte, hogy a férje folyamatosan alázza akár mások előtt is amiatt, hogy a szülések után rajta maradt pár kiló, és már régóta hozzá sem nyúl. Csinos, 40-es nő amúgy.

Már nem idegesít, hanem őszintén, szívből sajnálom szegényt. A hülye képeit viszont továbbra sem lájkolom.

2021. szept. 15. 21:33
 13/13 szg74 válasza:
Szerintem mindenkinek vannak, ha nem állandóan, akkor időnként. Én úgy vagyok vele, hogy nagyjából tudom, kitől mit várhatok, adott esetben eszerint szelektálok. Amúgy az a benyomásom támadt, a nők (itt is?) nehezebb helyzetben vannak, mint mi, férfiak, mert ugye megy a... pletyózás keresztbe-kasba, meg ami ezzel jár. Kevés témában olvasok el ennyi hozzászólást, de ez tanulságos volt.
2021. szept. 16. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!