Ezzel mit akart?xd
Figyelt kérdés
Voltam egy táborban ott volt egy kisfiú aki olyan mintha az öcsém lett volna így mindig öcsinek hívtam. Rám írt valamelyik nap random, hogy mizujs, hogy vagyok válaszoltam neki miért ne (gondoltam). És egyszercsak megkérdezte, hogy van e barátom (mondom wtff) mondtam neki, hogy per pill nincs erre kérdezte, hogy szeretnék e (wtf) és írt 1 nevet. Nem tudom ezzel mi volt a célja, hogy kiderítse, hogy nincs senkim vagy hogy tetszik e nekem az a srác vagy egyszerűen csak elárulta a srácot. Őszintén nem tudom mit csináljak 🤣 ti mit gondoltok?2021. szept. 12. 18:52
2/3 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom csak gondoltam idegenektől is megkérdezem 🤣
2021. szept. 13. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!