Hogyan barátkozzak, ha nagyon nehezen nyílok meg mások előtt?
Figyelt kérdés
Kevés barátnőm van és velük is nagyon ritkán tudok találkozni. Nagyon szeretnék új barátokat szerezni, viszont azt se tudom hol barátkozzak. Ha pedig adódik is lehetőség, akkor se vagyok elég kezdeményező. Nem vagyok az a típus, aki egyből hülyéskedik és megtalálja a hangot másokkal. Nehezen nyílok meg és engedek fel mások előtt, ami sokakat elriaszthat. Tudnék valahogy ezen változtatni? Van akinek sikerült ebben fejlődnie?2021. szept. 11. 17:30
1/2 anonim válasza:
Lépésről, lépésre ptóbálk mindig kicsit nyitni. Tegyél annak érdekében, hogy minél több emberrel beszélj. Én ismerek egy úgynevezett 3 másodperces szabályt, aminek az a lényege, hogy ha valakivel szeretnél beszélni, de nem mersz odamenni számolj el magadban 3-ig és utána indulj el. Így már kevesebb a valószínűsége, hogy visszafordulsz, ezáltal odamész hozza és beszélgettek.
2/2 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Mert pl a munkahelyemen csak fiatalok dolgoznak és velük tök jól kijövök de ha jön egy új ember akkor vele nem tudok olyan feloldódva beszélgetni. Egyszer volt hogy eldöntöttem hogy na most laza leszek meg vicceskedős az új emberrel. Jól is ment a dolog és aztán jött később egy másik új ember és megint visszaestem a csöndes szerepbe. Gyakorolni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!