Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért akarom olyanok barátságá...

Miért akarom olyanok barátságát akik akkor barátkoznának velem, ha tudnák “ki vagyok”?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar hogy levegönek néznek. Nem reagálnak az üdvözlésemre se. Ugyanott dolgozunk, egy épület. Általában engem sokkal kevesebbnek néznek mint ami vagyok. Pl egy munkatárs csaj azt hitte sokáig, hogy én a bizt. ör vagyok. Közben magasabb pozicióban vagyok, pl saját parkolóm van a cégnél.

Az egyik ilyen ember meglátott egyszer a kocsimmal, azóta már tud köszönni.

Miért akarom, hogy a pozicióm miatt nézzenek emberszámba, ha amúgy levegönek néznek? Az ilyen emberekkel nem is kéne foglalkozni elvileg. Ha tényleg takarító lennék, akkor miért ne lehetne velem emberként bánni? Sokan vannak akik azt hitték ör vagyok vagy karbantartó és mégis barátkoztak velem. Jókat nevettünk amikor kiderült a félreértés.

(Amúgy másként kéne öltöznöm, azzal van a baj)

2021. szept. 7. 08:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyenkor jól látszik az emberek jelleme.

Öltözz fel ahogy kellene, és meglátod a sok hamis ember, hogy megváltozik:)

2021. szept. 7. 08:23
 2/2 cseppszi ***** válasza:
100%
Ha hamis barátokkal és nyalisokkal körülvéve szeretnéd élni az életed mutasd meg magad külsőségekben is. Ezzel szemben ha önmagadért tisztelőkkel akarsz egy társaságban lenni, maradj meg ilyennek - szerintem ...
2021. szept. 8. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!