Veletek volt már olyan, hogy annyira megbántottatok valakit, hogy az illető egyik napról a másikra teljesen eltűnt az életetekből?
Azt mondtad neki, hogy nem akarsz kapcsolatot és hagyjon békén. Szerintem ez elég egyértelmű. Most mit akarsz mégis? Akarsz vele kapcsolatot vagy csak a figyelmére vágysz, de össze nem jönnél vele?
Tisztázd le magadban, hogy mit akarsz és legyél vele őszinte.
"mondtam neki hogy hagyjon békén"
És békén hagyott, micsoda váratlan fordulat.
Valószínűleg többet szeretett volna, így nyilván visszavonult.
Egyébként nem teljesen értem a pasikat. Imádják, ha a nők körbeugrálják őket és rajonganak értük, sőt, a férfiak ennek fényében adják is alájuk a lovat.
Amikor a nő felbátorodik és lépne, akkor le van pattintva és a pasik nem vágják, hogy miért.
A jelek arra utalnak, hogy ez a ember nagyon is komolyan vett téged addig a pillanatig, amíg azt nem mondtad neki, hogy hanyagold. Most is komolyan veszi, amit mondtál, - nem kell csodálkoznod. A tanulsága az esetnek, hogy - még ha ritkák is, mint a fehér holló, - igenis léteznek még olyan emberek, akik nem felületesen kezelik a kapcsolataikat - és éppen ezért nagyon alaposan érdemes meggondolni, hogy kinek, miről, mikor, hogyan nyilvánulsz meg, mit mondasz.
Ezt a kapcsolatot végérvényesen elrontottad.
Kemény leckét kaptál, amelyből érdemes levonnod a szükséges következtetéseket, ha nem akarsz belefutni még egy ilyenbe.
Az igazi problémát abban vélem látni, hogy tízezrelékekben mérhető az esélye annak, hogy találsz még egy ilyen embert a hátralévő életedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!