Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 26 évesen késő barátkozni?

26 évesen késő barátkozni?

Figyelt kérdés
Úgyis már sok embernek családja van, minek a barátok... Vagy párkapcsolatban vannak.
2021. aug. 25. 19:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%

Ez egy baromság.

Még a 80 éves nagymamàm is talált uj barátokat, akikkel évek óta rendszeresen tartják a kapcsolatot, és bár a megye különböző pontjain laknak, össze-osszefutnak néha, hogy személyek kontakt is legyen.

Sőt egy 45 éves emberrel is tavaly kötöttem nagyon jó barátságot.

Az egyik jóbarátom 29 évesen találta meg a legjobb barátját, akivel mindenben segítik egymást, és kölcsönösen megbíznak a másikban.

Amúgy mi ez a rengeteg kérdés mostanában amiben minden 25-26 éves már temetni akarja magát, meg felvenni az otthonkát?

Semmi sem késő, soha!

Sőt én is 30 éves korom felett tervezek új\kiegészítő szakmát tanulni és egyetemre menni...

2 ismerősöm huszonpár évesen haltak meg, tök váratlanul.

F*sznak kell itt melankóliázni, hogy 26 eveshez mihez öreg valami.

Más ezt a 26 évet se éri meg.

Élj már egy kicsit ember!!

26\N

2021. aug. 25. 21:18
 12/13 anonim ***** válasza:
95%

Részvétem az ismerőseidért.

Bár nekem nem éppen a barátszerzés (29F am.) hanem a barátnőszerzés miatt aggódom. De amúgy megértem azokat akiknek a barátszerzés nem megy. 24 évesen csak 2 barátom volt és az egyik problémás volt a másik meg nembarát barát.

Most 4-5 évvel később lett pár jóbarátom. Sőt még ez a 2 is megvan. Helyrehoztuk a kapcsolatot.

Hajrá az egyetemhez. Én is akarok majd még valamit még ha képes leszek rá (vegyészet).

2021. aug. 25. 21:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az. Megvan mindenkinek a baráti köre már, családja, és nem nagyon nyitottak új emberekkel barátkozni.
2021. aug. 28. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!