Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért küldtek ma el a lányok...

Miért küldtek ma el a lányok reggel minket a szállásról?

Figyelt kérdés

4-en nyaralunk barátok, két fiú két lány felosztásban. Fontos, hogy senki nincs együtt senkivel. Sőt nekem baratnőm van. Lányok közül is van pasija egyiküknek.

Ma reggel együtt megreggeliztünk, megkávéztunk, terveztünk menni fürdeni, amikor is egyik csajszi mondta nekem meg haveromnak hogy most egy 20 percre el kéne mennünk a szállásról.

Nem értettem, mert már talpig fel voltak öltözve.

Valakinek van esetleg sejtése, hogy ez ilyenkor mégis mi? 😂 Holnap is erre készüljünk?

Tőlük hiába kérdeztük, nem árulták el. Külön zárható szobára nyilik a nappali, tehát ha meg akartak beszélni valamit meg tudtak volna nélkülünk.

2021. aug. 15. 19:13
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ma boltba küldtek el engem reggel, de mondták hogy a haverom is menjen velem... 😅 Kérdeztem ti miért nem jöttök, azt mondták még pihiznek. :))
2021. aug. 16. 11:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Akkor egyértelműen megvan az ok. ;)
2021. aug. 16. 12:02
 23/27 anonim ***** válasza:
Sok minden lehetett. Nekem első körben szintén a kakilás ugrott be mint olyan, ill. az, hogy felhívtak pasikat magukhoz egy gyors körre. De attól függetlenül lehet más is, ami miatt szégyellősek. Kérdezzetek rá sztem.
2021. aug. 16. 12:57
 24/27 A kérdező kommentje:

Hiába kérdeztem, nem mondanak konkrétumot. De mindkétszer akkor küldtek el minket miután megkávéztunk... Az pedig tudjuk sokaknál mit okoz. 😊

De ha nem a kakilas, pasit tuti nem hívtak fel, jól ismerem őket, nem ilyenek. :)

2021. aug. 16. 14:10
 25/27 anonim ***** válasza:
7%
A kérdező lelkélnek egy apró darabkája valahol remélte azért, hogy egy gyors menetet nyomtak le a csajok.:D
2021. aug. 16. 15:48
 26/27 A kérdező kommentje:
Ha nem tudnám hogy heterók, max. akkor. :))
2021. aug. 16. 16:04
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Attól hogy heterók még lehet bármi, ez nem egy egyszer zárható doboz, bármit bele lehet rakni és ki is lehet venni belőle.
2021. szept. 13. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!