Mit tegyek, hogy ne féljek találkozni az egyik netes haverommal?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 20 éves vagyok és van 1 srác akit ismerek már 1 éve és gondolkozom a találkozón vele (17 éves). Sajnos nem sajnos nem merek vele találkozni, mert én egy félős típus vagyok mellesleg a fogaim se a legszebbek és a bajszom se nőtt ki. Mit kéne tennem, hogy legyőzzem a félelmem és találkozzak vele az Europarknál?2021. aug. 13. 01:22
1/9 anonim válasza:
Szia!
Szerintem probáld meg magadhoz csalogatni(táncolj neki tangában) és belemegy
2/9 anonim válasza:
"bajszom se nőtt ki"?
Amúgy nem tudom
4/9 anonim válasza:
Ragassz álbajuszt,az majd erőt ad!
5/9 Godaime válasza:
Ne idegeskedj. Én is hasonlóan félénk vagyok, mint te, mégis találkoztam egy külföldön élő netes haverommal. Angolul beszéltünk, borzasztóan izgultam de végül minden jól ment. Hidd el, nem a bajszodra lesz majd kíváncsi.
6/9 anonim válasza:
"a fogaim se a legszebbek és a bajszom se nőtt ki."
Jogos a félelmed a találkozástól, ha az említettek ellenkezőjét állítottad "netes barátkozásodkor".
.
Mondd, hogy frissen borotvált vagy és ne vicsoríts rá, probléma megoldva.
7/9 anonim válasza:
Netes haver nem a szépségedért akar veled találkozni!
8/9 anonim válasza:
Menj el fogászatra, tedd rendbe magad.
A bajszod nem számít.
9/9 anonim válasza:
Milyen netes "haver" az, akivel nem mersz találkozni?
Csak egyre tudok gondolni: olyan, akit tudatosan átvertél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!