A kérdező szavazást indított:
igen
nem
32 szavazat
1/12 anonim válasza:
Biztos szoktak :D
Mondjuk ez a kérdés nem nekem szólt, de látom a fiú barátaimat, hogy egymást megölelve köszöntik egymást. Jó, ez lehet nem annyira nagy ölelkezés, mint amit mi lányok művelünk, de van rá példa :D
2/12 anonim válasza:
Nekem a párom és a legjobb barátja ölelkezve szoktak köszönni egymásnak. Persze nem olyan szorosan, mint ahogy a lányok szoktak, de ők is ölelkeznek.
3/12 anonim válasza:
Természetesen nem, bár egyik rokonom, aki a család C ágából származik, még puszit is ad, mert teszvéréknél ez így szokás.
6/12 anonim válasza:
#5 vagyok, azért mert nekem ez túl nyálas
7/12 anonim válasza:
Ha két férfi ölelkezik azok vagy apa és fia, vagy melegek.
9/12 anonim válasza:
7. Melegek? Én más kultúrában élek, lehet ezért nem értelek titeket. De tény, hogy az ölelkezésnek semmi köze a szexualitáshoz. Ha régi barát az illető, akkor belefér. Ha első alkalom, akkor már nem.
10/12 anonim válasza:
Igen? Miért ne tennénk, ha jó haverok vagyunk..?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!