Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jobban szerettetek suliba...

Jobban szerettetek suliba járni, mint dolgozni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

NEM!

Őszintén szólva ha többet fizetnének az iskolába járásért, mint a munkámért, akkor sem mennék vissza!

2021. aug. 4. 22:33
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

Oké, megértettük, hogy te voltál a nagy király suliban, kellően el is ájultunk tőle. Többször nem kell leírnod.

Én jobban szeretem a munkát, a felnőtt létet, hiába kötöttebb. Nem mennék vissza az iskolába.

2021. aug. 5. 00:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem, tudod, néha nem elég a motiváció, hiába erőlködsz, ha észből keveset kaptál (9es).
2021. aug. 5. 10:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Mindenképp a suli a jobb.

Ugyan Aspergeres voltam (vagyok), beilleszkedési nehézségekkel, plusz túl komolyan vettem a sulit. Viszont ideális esetben a giminél, egyetemnél nincs jobb.

Most dolgozom.

Persze, jön az a bullshit, hogy szeresd, amit csinálsz. Hát én heti 40+ órában képtelen vagyok valamit szeretni, pláne mások elképzelései szerint végezve azt.

Én amióta dolgozom, tanulok mellette (ki is vagyok égve rendesen), de most nyáron pl elhatároztam, hogy nem fogok hobbiprojekteket csinálni (programozást tanulni autodidakt is). Ezen a nyáron pihenek.

Persze irodai jelenlét 8 óra 40 perc, utazás kétszer 1 óra, itthon minimális házimunka, néhány tornagyakorlat, aztán mire leülök, marad 2, maximum 3 óra szabadidőm. Abban meg már úgy ki vagyok merülve idegileg, lelkileg, hogy nincs erőm se színezni, se írni, se fotót szerkeszteni (hobbijaim).

A gyerekes ismerőseim élete, ahol mindkét fél dolgozik főállásban, horror. Abban semmi sincs, csak valami kevés kis alvás és rohanás.

Szerintem a felnőtt élet egyre örömtelenebb, rohanósabb és hajszoltabb. Egyfajta modernkori rabszolgaság. Közben pénz sosincs igazán, az egészségi állapot romlik stb.

2021. aug. 5. 11:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is azt gondolom, hogy jobb a munka, mint a suli. Sokkal jobban elfáradtam az iskolában, mint most a munkahelyen. A társaság sem volt jó. Úgy éreztem, hogy az osztálytársaim túl gyerekesek és nem tudtam igazán beilleszkedni egyik osztályomba sem. A munkahelyekkel kapcsolatban jó tapasztalataim vannak. Az eddigi munkahelyeimen jól éreztem magam, jól kijöttem a kollégáimmal és jól együtt tudok dolgozni másokkal, szívesen segítek bármiben. Ráadásul munkahelyen motivál az, hogy kapsz fizetést és azt arra költöd amire szeretnéd. Amikor csak tanultam nem volt keresetem és mindig a szüleimtől kellett pénzt kunyerálnom mindenre. Nem kell megkérdezni senkitől hogy “Kapok pénzt ruhára?” “Kapok pénzt telefonra?” vagy bármi másra.
2021. aug. 5. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!