Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek jobb lenne lefújni...

Szerintetek jobb lenne lefújni a találkozót, vagy lesz ami lesz?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, akit neten ismertem meg, már régóta beszélünk, viszont most már úgy döntöttünk, ideje találkozni is. Le is fixáltunk egy időpontot, de én félek. Félek, mert nem vagyok teljesen kibékülve a külsőmmel, és nem akarok beégni előtte. A legrosszabb, hogy van 2-3 rossz fogam ("csak" lyukas, ráadásul elöl :')), amit mindenképp megcsináltatok, csak az időpont még elég távoli ehhez képest. Ettől tartok a legjobban, hogy ugyan nem teszi szóvá, de megjegyzi magában, aztán esetleg emiatt megszakad a barátság, mert mondjuk azt hiszi, ennyire igénytelen vagyok. A többi dolgot, amivel nem vagyok kibékülve magamon, nem tudom befolyásolni, csak elfogadni.

Szerintetek mondjam le a találkozót csak emiatt? Mi a véleményetek erről?

2021. júl. 27. 22:46
 1/5 anonim válasza:
100%
Igaz fontos a kulső, hisz először ezt látjuk egy másik emberen és emiatt alkotunk véleményt DE a kulso nem minden! Nyugottan menj el a talira es add onmagad. Ha meg a kulsod miatt "itél el" akkor nem erdemes vele baratkozni Nincs szukseged felszines emberekre!! mert biztos vagyok benne hogy nagyon jo a szemelyiseged csak nincs eleg onbizalmad
2021. júl. 27. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már. Elég baj, ha a fogad zavarja őt. Mármint, barátok vagytok, ez olyan apróság. Pláne, hogy nem is örökös állapot, ahogy a fogad kinéz, azt meg lehet változtatni, és tervezed is megváltoztatni. Ne mondd le a találkozót. Az én fogaim se a legszebbek esztétikailag, mondjuk egészségileg mindegyik rendben van. De na, ha valakit zavarnak a fogaim, ez van. Engem nem. :D
2021. júl. 27. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Egyikőtök fiú, a másikótok lány? Ha többet akarsz mint barátság, akkor lehet zavaró lesz. Vagy tényleg csak barátkozni akartok? Mert ez esetben nekem nem számítana egy fog...de én olyan vagyok hogy aki jófej, és megvan a közös hang, pont le..rom hogy a másik hogy néz ki.
2021. júl. 27. 23:00
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Nem látott még képet rólad?
2021. júl. 27. 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Es a tobbi ember elott vallalod magad? Nem kamukepen latott? Akkor meg? Amugy elso fogak nehezen lyukadnak.
2021. aug. 4. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!