Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez normális? (Többi lent)

Ez normális? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Az internetes barátaim tavasszal jobban érdeklődtek irántam, mint az osztályból lévő " barátok ".

Nem beszéltem velük június vége óta, és semmit sem törődtek velem! Azt sem kérdezték meg tőlem hogy mivan! Eddig is én mindig kerestem őket, ők semmit, ezután már nekem teljes egyértelmű.

Rosszul esik, hogy személyesen egy barátom nincs, csak a neten. Nehéz túl lépni, mert fiatalokat rajtuk kívül nem ismerek.(személyesen)

2021. júl. 26. 21:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Az internetes barátaid talán épp a saját magányuk okán keresnek fel téged, míg az osztálytársaidnak van normális közösségi élete. Lépj kapcsolatba az utóbbi csoporttal, próbálj velük kimozdulni, ne arra várj, hogy majd neten fognak keresni, nem mindenki szereti úgy ápolni a kapcsolatait.
2021. júl. 27. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!