Gáz hogy nem szeretem ünnepelni a szülinapom?
A barátaim, a haverjaim és a családom minden áldott évben nyaggatnak, hogy miért nem bulizunk a szülinapomon, hát ezt meg kell ünnepelni, miért nem szóltam előbb, hogy szülinapom lesz (mondják ezt a távolabbiak), stb.
Mást szívesen megünneplek, ha valakinek ez fontos, nekem nem az, hogy csak rólam szóljon egy alkalom. Kellemetlennek érzem, nem szeretem. A meglepetés bulikat meg főleg nem.
Tök jól esik, ha a férjemmel elmegyünk egyet vacsorázni, megiszunk valamit, esetleg egy szoros baráti összejövetelen koccintunk EGYET a születésnapomra, de ennyi, engedjük el.
Mindig azt mondják ez olyan önbizalom hiányos történet és én nem találom elég fontosnak magamat ahhoz, hogy ünnepeljenek. Szerintem ez nem így van. Tényleg akkora bűn lenne, hogy nem szeretnék minden évben egy ilyen alkalmat? Én azt érzem, hogy az én születésnapom, az én magánügyem, amit úgy és azzal ünneplek meg, ahogy szeretném. Nem szeretek emiatt magyarázkodni.
Ti hogy vagytok ezzel?
Én sem szeretem ünnepelni azt, hogy egy évvel közelebb kerültem a halálomhoz. Juhé.
Volt olyan év, mikor este munka után tortával kínáltak otthon, én meg megkérdeztem, hogy mit ünneplünk. Hát a szülinapodat! - válaszolták.
Pislogok, számolok magamban. Október.. hanyadika van? Ja, tényleg. Akkor hurrá.
És sem ünneplem, sőt én még azt sem szeretem ha felköszöntenek.
Szerencsére ezt a legtöbb ismerősöm megértette, de néha azért akad egy-kettő aki mégis megteszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!