Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az aszexuális emberek lennének...

Az aszexuális emberek lennének az ideális résztvevői a férfi-nő barátságoknak?

Figyelt kérdés

Most gondoljatok bele, ők biztosan nem éreznek testi vágyat az ellenkező nemű barátjuk irányába, ha érzelmileg kötődnek hozzá, tehát belé is esnek, nem próbálkoznak be, mert tudják, hogy a másik sosem tudná elfogadni a szexmentességet, tehát nem is próbálkoznak.

Ezt figyelembe véve egy aszexuális lenne a legjobb ellenkező nemű barát?

2021. júl. 18. 16:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%
Ostoba vagy! Az kínzás lenne egy aszexualisnak ha szerelmes de aszisztalnia kene a baratja baratnojéhez. Masreszt emberileg is taplosag mar bocs.
2021. júl. 18. 17:00
 2/14 A kérdező kommentje:
1! Sok hetero is csinálja, és ők még szexuális vágyakkal is küzdenek közben. egy aszex sosem fog mondjuk leteperni egy nőt.
2021. júl. 18. 17:02
 3/14 anonim ***** válasza:
44%
Bocs de azert ezt csinalni valakivel anelkul hogy megkerdezned hogy o ezt akarja az akkor is bunkosag. Mellesleg en hulyesegnek tartom ezt a maradjunk baratok cimut ha az egyik nem szerelmes. Aki szerelmes az tok mindegy hogy van szexualis vagya vagy sincs az szenved es a te elkepzelesed szerint megkerdezese nelkul. Van szabad akarata annak az embernek. Speciel en ha ilyet tapasztalnek akkor megertenem de nem tudnam viszonozni akkor a sajat erdekeben nem mondanam hogy legyunk baratok mert nem csak neki lenne szar de nekem is.
2021. júl. 18. 17:08
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Akkor már inkább egy hetero + ellenkező nemű meleg ember az ideális baráti párosítás, ők tuti nem vonzódnak egymás iránt.
2021. júl. 18. 17:09
 5/14 A kérdező kommentje:
4! Egy aszex meg nem tud vonzódni egy másik emberhez ha férfi, ha nő.
2021. júl. 18. 17:10
 6/14 anonim ***** válasza:
*hetero aszexuális
2021. júl. 18. 17:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A biszexuálisoknak meg egy barátjuk se lehet ezen az alapon.
2021. júl. 18. 17:17
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazából van benne valami. Nekem nagyon sok leány barátom van, legtöbbje tudja, hogy aszexuális vagyok és sokkal jobban is viszonyulnak hozzám meg nagyon jól kijövök velük, mert tudják, hogy nem azért foglalkozom velük, mert meg akarom őket dugni, hanem mert jó barátaim és fontosak nekem. Úgyhogy valahol igazad van. :D
2021. júl. 18. 17:40
 9/14 A kérdező kommentje:
8! Köszi, hogy egyetértesz! ☺
2021. júl. 18. 17:43
 10/14 anonim ***** válasza:
92%
Van benne ráció, de szerintem akkor is győz egy idő után az érzelem, mégha aszex is valaki-, vagy épp mindkét fél is.
2021. júl. 18. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!