Nem találom a helyem. Mit tegyek? 17F
Figyelt kérdés
Általánosban volt 2-3 barátom akikkel megszakadt a kapcsolatom, elköltöztek stb. Most itt állok egyedül. Minden ismerősömnek vannak régi barátságai és társaságai, nekem pedig semmi. Egy banda szimpatikus nekem és nagyon örülnék ha a része lehetnék,de ott is csak én keresem az ő társaságukat, ők az enyémet nem. Irok minden hétvégen, hogy hova mennek, de már cikinek érzem. Pedig egész jól elvagyunk ,nevetni szoktak a humoromon, és lehet velük hülyülni. Lenne egy társaság aki befogadna az viszont számomra unalmas és humortalan. Új emberekkel nehezen ismerkedem, nehezen szólítok le egy vadidegent, pláne mikor azt látom hogy ők is egy jól összeszokott csapatban vannak. Szórakozóhelyeken ide oda szoktam csapongni, mert nincs állandó haveri\baráti köröm. Vannak haverjaim de ők mind külön külön társaságokban vanak, amikbe esélytelen csatlakoznom, már nagyon régóta ismerik egymást .Jelenlegi pillanatban azt érzem hogy vannak a halmazok és vagyok én , egy pont , aki egyik halmazba sem tartozik. Ezt leirni nagyon nyomasztó és lehangoló volt de így érzek. Nem látok magamban olyan rossz tulajdonságot ami okozója lehet ennek. Közületek is van valaki ilyen helyzetben? Mit tennétek a helyemben?2021. júl. 16. 21:12
1/1 anonim 

válasza:

Hát én ezt magasról leszarnám,már csak azért is mert nekem más a tapasztalatom ha "haverságról van szó". Amikor én is ilyen haveri körökbe verődtem mindig piálás,drogozás lett a vége (amit akkor nem bántam sőt szerettem is),de egy csomószor voltak rendőrségi ügyeim,verekedések,stb csak azért mert jól éreztük magunkat..minden szarba bele kevertek.
Most is van pár haverom de nem veszem ennyire komolyan havonta egyszer találkozunk,vagy valami,elszívunk egy jointot,beszélgetünk aztán hello szia...amúgy a megoldás: Járj el dolgozni is k..va szar lesz,de egy csomó új embert megismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!