Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az angol az a nép amelynek a...

Az angol az a nép amelynek a viselkedése van a legkevésbé összhangban a belső lelkivilágukkal?

Figyelt kérdés
Tehát sosem tudod meg, hogy kicsodák ők valójában, mi érdekli őket, milyen vágyaik vannak, mi zavarja őket stb. Eltaláltam?
2021. júl. 12. 13:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%
Nem.
2021. júl. 12. 13:10
 2/19 Kései Sirató ***** válasza:
43%

Igen. Ilyenek, de azt nem tudom, hogy a világon ők-e a leginkább ilyenek, mert van pár nemzet, akikről nem sokat tudok.

MOsolyognak rád, miközben utálnak.

Vannak azért itthon is ilyen emberek, akik nem merik felvállalni a konfliktust, és csak a hátad mögött szidalmaznak.

2021. júl. 12. 13:10
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem nép- hanem emberfüggő.
2021. júl. 12. 13:19
 4/19 anonim ***** válasza:
61%

LOL. Megint te.

Belul is nyugodtak, nem forgatnak a fejukben ennyi szart. Ha egy bunko allattal talalkoznak, egy perc mulva nem is emlekeznek, nemhogy forrna az agyvizuk, mint neked.

Nemcsak azert, mert husz eve a ferjem, a csaladja, az osszes ember korulottem angol. Azelott is lattam.

Kisebbsegi komplexusos magyar vagy.

2021. júl. 12. 13:29
 5/19 A kérdező kommentje:

3

Ugyan már vannak kulturális jellemvonások amelyek egyes nemzetekre jellemző. Nem ugyanúgy viselkednek az emberek Japánban mint Albániában és Braziliában sem úgy mint Oroszországban.

2021. júl. 12. 13:39
 6/19 A kérdező kommentje:

4

Ezt nem csak én állítom az angolokról, hanem 200 másik nemzet :)

Te de biztosan jobban tudod, mert a férjed angol és akkor az összes angol laza meg jófej.

2021. júl. 12. 13:44
 7/19 anonim ***** válasza:
25%

"Ugyan már vannak kulturális jellemvonások amelyek egyes nemzetekre jellemző. Nem ugyanúgy viselkednek az emberek Japánban mint Albániában és Braziliában sem úgy mint Oroszországban."

De amit leírtál a kérdésedben, annak ehhez pont semmi köze. Hisz egy eltérő viselkedésű orosz és japán ember viselkedése is alapvetően azon alapul, hogy más a belső lelkiviláguk, ami pedig azon hogy más kulturális és környezeti hatások alatt nőttek fel.

Szóval olyan nép pont nincs ahol ne az ott jellemző belső lelkivilág alapján viselkedne ott az átlagember, hisz ha így lenne, az pont azt jelentené hogy nem jellemző ott az adott belső lelkivilág.

2021. júl. 12. 13:46
 8/19 anonim ***** válasza:
60%

Mi ez az angol gyűlölő fétised? Nem csoda, hogy ridegek feléd, gondolom élőben is süt rólad az alaptalan megvetés, aztán mégis tőlük várod a jó fizetést. Röhejes.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2021. júl. 12. 13:53
 9/19 A kérdező kommentje:

7

Szóval akkor mi a mondandód lényege? Mit cáfolsz?

2021. júl. 12. 13:53
 10/19 A kérdező kommentje:

8

Mi a baj a kritika megfogalmazásával?

Ez nem az angolok ellen irányul. Utálom a szar embereket ennyi, Angliában meg túl sokkal találkoztam. Amiért valaki olyan úri mód viselkedik nem biztos belül jó ember. Csak annyi történik, hogy én átlátok az embereken.

Ez van. Pökhendiek, rasszisták, idegengyűlölők. Miért ne írnám le ha egyszer úgy gondolom ez így van?

Nézd tegnap este meccs előtt után mi történt? Saját 3 fekete játékosaikkal mit műveltek twitteren, instagrammon?

Így viselkedik egy toleráns nép?

2021. júl. 12. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!