Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ennyire nem érek neki semmit?

Ennyire nem érek neki semmit?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel 4 éve vagyunk jóba, ő többször a legjobb barátnőjének titulált, meg azt mondja, hogy csomó dolgót csak én tudok róla.

De akárhányszor ráírok - lényegtelen hogy kedd 6 vagy szombat 11 - mindig elfoglalt, nem ér rám, mert ezzel-azzal beszélget, amikor ő hív, akkor is 5 perc után leteszi mert megjött, akit várt.

Plusz amikor kettesben elmegyünk valahova akkor végig a telefonján lóg, meg lehív embereket, hogy ne legyünk egyedül, valahogy mindenki másra tud időt szánni, csak rám nem.

Akárhányszor felhozom neki, hogy ez nekem rosszul esik, akkor teljesen kiakad, hogy azt csinál amit akar, aztán meg másnap jön bocsánatot kérni hogy nem úgy gondolta.

(Egyszer amikor nagyon mélyponton voltam (közeli rokon halála miatt), azt is hozzám vágta, hogy ha ilyen negatív vagyok inkább öljem meg magam, aztán később jött meg az esze, hogy ilyet nem illene mondani a "legjobb barátnőjének")

2021. júl. 10. 00:22
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem érsz neki semmit, csak éppen egy kis figyelem kell neki, mikor épp vár valakit. :)
2021. júl. 10. 00:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne pazarold rá az időd, borzasztó toxikusnak hangzik.
2021. júl. 10. 00:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen barátnő mellett ellenségekre már nincs is szükséged.
2021. júl. 10. 00:28
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Itt nem rólad van szó, hogy te nem érsz neki semmit, itt ő ne érjen neked semmit! Ezt a csajt azonnal és teljesen ki kell iktatnod az életedből. Barátkozz normálisakkal. Magadtól erre hogy nem jöttél rá???
2021. júl. 10. 00:36
 5/7 anonim ***** válasza:
1%
Szerintem annak örülj, hogyha lehív embereket. Amikor kettesben vagy vele, próbálj vele poénkodni, meg jólérezni magad, amikor meg többen vagytok, úgy próbálj poénkodni.
2021. júl. 10. 00:36
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Ja, egy kicsit meggondolatlan.
2021. júl. 10. 00:37
 7/7 anonim válasza:
69%
Az előző kettőt nem is értem. Ne csak egy sort ragadjatok már ki 😐.A kérdezőnek pedig azt tanácsolnám, hogy ne olyanra pazarolja az idejét, aki le se szarja. Ha bővebben szeretnél erről beszélni, akkor nyugodtan írj egy privát üzenetet. Úgy jobban tudok segíteni 😉🥇
2021. júl. 10. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!