Miért nem lehet a barátaimmal elmenni nyaralni? (Többi lent)
Van 2 barátom akikkel találkozni szoktam lakáson hármasban. Évek óta össze szoktunk jönni egy beszélgetésre 2-3 hetente. De nyaralni nem lehet elmenni velük sehova. És még 1 napra sem utazni. Egyik barátomnak sincs barátnője, se gyereke és nekem sincs.
Szerintetek miért ilyen emberek ezek?
(30 pasi vagyok)
Miért nem velük beszéled meg? Te ismered őket, nem mi :/.
Egyébként lehet, hogy nem szeretik a nagy társaságot, és elég sokan lennétek, ha te 30 pasi vagy :).
Dehogy nincs pénzük. Ez csak kifogás. Szeretnek az emberek azzal takarózni, hogy nincs pénzük.
Még a 42 éves barátom is a szüleivel hajlandó elutazni, kirándulni. A barátait meg lexarja.
"Egyébként lehet, hogy nem szeretik a nagy társaságot, és elég sokan lennétek, ha te 30 pasi vagy :)"
Ez nem igaz. 3-an lennénk barátok egy utazáson. Nem lennénk sokan. Én nem is mennék el sok emberrel. Nekem elég lenne 3-an egy nyaralás.
Én sem mennék el veled nyaralni.
"Ha nem is xar barátaim lennének."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!