Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért lett ilyen a haverom?

Miért lett ilyen a haverom?

Figyelt kérdés
Közép iskolai tanulmányaimat 2016.09.01 kezdtem el, 2016.11-hó körül ez a haver akivel egy osztályba jártam legjobb haverom volt, általános iskolába nem volt ilyen haverom, sőt ő olyan volt már nekem mint testvér, mindig együtt ültünk, együtt mentünk kajálni, a fele kajamat neki adtam ő meg az öveből a másik felét, az évfolyam 2019.06.tartott 3 éves volt, ő azonban 2018. A második évfolyam végén kilépett, azt az egy évet nem fejezte be, mivel nem tetszett neki a szakma, 2018.09.-hóban új suliban kezdett, mindig irt nekem találkoztunk havonta 1x kb így ment ez a találkozás 2019.05-hó ig, aztan 2019.06hóban eldurvult belém kötött pedig enni mindenhova meghívtam csúnyán beszélt stb meg hogy hagyjam békén azóta már semmi kapcsolatunk még köszönni se köszönünk egymásnak szinte lelkileg majdnem bele betegedtem életemben legjobb barát volt az idő enyhített ezen hiszen már 2 éve de még mindig a szép pillanatok eszembe jutnak a nevetések
2021. jún. 27. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
30%

Lehet skizoaffektív zavara van. Vagy lehet appercepciós zavara van, talán kognitív disszonanciát él át az iskolájában.

Mindenesetre szerintem egy kis ideig ne írj rá, hátha megnyugszik.

Én személy szerint egyetlen barátomat se tartom magamhoz közel, így ha egyszer csak bekattannak, a legnagyobb jóindulattal és mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül hagyom ott őket.

Rájöttem még az általános iskolában, hogy semmi értelme magamhoz közel tartani az embereket, mert bármikor lehet bármilyen változás. A saját szüleimet is távol tartom magamtól, amíg vannak éreztetem velük hogy szeretem őket, de egyébként lelkileg, legbelül hozzájuk se szólnék egész nap.

Nem azt mondom, hogy másolj engem, mert ez egy keserű élet amit én élek, senkihez sem kötődöm nagyon. Ez azért van mert asperger szindrómás vagyok, a tárgyakat jobban tudom szeretni. Ezzel én lettem elb...szva.

Csak próbáld ki, hogy egy ideig nem írsz neki semmit.

2021. jún. 27. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. ez nehéz... Ilyen elég gyakran előszokott fordulni. Az emberek külön nőnek egymástól. Van hogy lassan kopnak ki a régi barátok, és a te esetben pl. - gyorsan. Nem kell magadra venned. Neki mostmár más az ismeretségi köre. Lehet hogy a jövőben visszatér, lehet hogy nem.
2021. jún. 27. 11:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet volt valami a háttérben, amiről nem tudsz.

Család, barátnő, rokonok, más haverok.

Az is lehet, hogy csak begolyózott.

Mivel nem járt be a suliba könnyen lehet, hogy másik baráti kört keresett magának, azokkal jól elvolt és veled már alig tartotta a kapcsolatot.

Egyszerűsítve elhidegült a kapcsolat.

2021. jún. 27. 11:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!