Miért lett ilyen a haverom?
Lehet skizoaffektív zavara van. Vagy lehet appercepciós zavara van, talán kognitív disszonanciát él át az iskolájában.
Mindenesetre szerintem egy kis ideig ne írj rá, hátha megnyugszik.
Én személy szerint egyetlen barátomat se tartom magamhoz közel, így ha egyszer csak bekattannak, a legnagyobb jóindulattal és mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül hagyom ott őket.
Rájöttem még az általános iskolában, hogy semmi értelme magamhoz közel tartani az embereket, mert bármikor lehet bármilyen változás. A saját szüleimet is távol tartom magamtól, amíg vannak éreztetem velük hogy szeretem őket, de egyébként lelkileg, legbelül hozzájuk se szólnék egész nap.
Nem azt mondom, hogy másolj engem, mert ez egy keserű élet amit én élek, senkihez sem kötődöm nagyon. Ez azért van mert asperger szindrómás vagyok, a tárgyakat jobban tudom szeretni. Ezzel én lettem elb...szva.
Csak próbáld ki, hogy egy ideig nem írsz neki semmit.
Lehet volt valami a háttérben, amiről nem tudsz.
Család, barátnő, rokonok, más haverok.
Az is lehet, hogy csak begolyózott.
Mivel nem járt be a suliba könnyen lehet, hogy másik baráti kört keresett magának, azokkal jól elvolt és veled már alig tartotta a kapcsolatot.
Egyszerűsítve elhidegült a kapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!