Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez miatt örökre elveszíthetem...

Ez miatt örökre elveszíthetem a legjobb barátnőmet?

Figyelt kérdés

Párom külföldi és már egy hosszú ideje vagyunk együtt. Lassan lenne egy lehetőségem (pénzügyileg + egyéb) hogy meglátogassam a hazáját, ami egyben az álmom is.

A baj az, hogy mikor mi kisebbek voltunk, 14 évesek megígértük egymásnak hogy együtt megyünk el abba az országba, és együtt fedezzük fel a kultúrát, és az élményt is együtt osszuk meg. Ez volt úgymond a közös ígéretünk.

Nagyon rosszul érzem magam és már majdnem ott vagyok hogy feladom a lehetőséget és maximum majd kijutok oda 30 felett.

Nagyon szívesen várnék is rá, de tudom hogy az ő anyagi helyzete, nem olyan stabil és még félre se tud nagyon tenni, kuporgatni.

Kifizetnem neki, de én sem vagyok gazdag, és 3 évig kuporgattam a pénzem csak erre az egyetem mellett hogy összegyűljön egy elfogadható/minimális összeg.

Attól félek ha elmondanám neki, összetörném a lelkét és lezárná a barátságot. Nem olyan fajta személy aki megértő vagy próbál "bele lépni a cipőmbe", továbbá kicsit önfejű, és nagyon nehezen ismeri be ha téved.

11 éves korunk óta elválaszthatatlanok vagyunk.

De őszintén nem tudom mit tegyek. Már a sírás kerülget. Dobjam el az álmom hogy ne legyen baj köztünk aztán egyszer az életemben majd kijutok?

Ami még rá tesz a dologra, hogy a tengerre is nélküle menten 17 évesen mert a szüleim magunkkal vittek, és nem engedték hogy otthon maradjak. Így az ígéret is meghiúsult..

Mit tennétek a helyembe? Tudom hogy nem szép dolog lenne elmenni.. de mi van ha életem utolsó lehetőségét dobom el? (Egy messzi, "drágább" országról van szó)

24/l

2021. jún. 25. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt.
2021. jún. 25. 20:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon feltudja fújni a dolgokat. Már abból is probléma volt hogy én láttam először a tengert és nem együtt..
2021. jún. 25. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj... Hát vannak itt bajok.

Nyilván megfeküdné a barátságotokat, de neked kell eldönteni, hogy ez neked jó e így.

Sokan azt fogják írni, hogy ez nem normális, szerintem sem. Döntsd el hogy neked az-e és hogy érdemes-e ezt a "barátságot" fenntartani.

2021. jún. 25. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:
55%

Melyik országról van szó?

Szerintem mivel a párod az adott országból származik, így nekem evidens, hogy előbb-utóbb mindenképpen ellátogatnál oda.

2021. jún. 26. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!