Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ilyenkor mi a teendő? Segítség...

Ilyenkor mi a teendő? Segítség kéne.

Figyelt kérdés

Nah kezdjük ott hogy van egy Imvu nevű alkalmazás és ott megismerkedtem 3 emberrel akikkel megbeszéltük hogy az egyik az "anyum" lesz a másik az "apum" és a harmadik a "nővérem" és 2020 januárjában töltöttem le az alkalmazást. És csináltunk egy messenger csoportot ahol jókat -beszélgettünk úgy minden hónapba egyszer. De ma észrevettem hogy mindenki kilépett a csoportból és "anyu"-tól megkérdeztem hogy megkérdezhetem e mi történt. Annyit kaptam válaszként hogy nem. És kitörölte a becenevem. Meg ráadásul mindenki kitörölt facebook ismerőseiből. Kivéve a "nővérem" aki megszüntette a facebookját. Snapen ra írtam hogy kérlek mondja el. De nem kaptam választ. Félek hogy valami nagy baj lehet. Vagy hagyjam a francba?

16/L

2021. jún. 24. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Rájöttek hogy ez az egész nagyon gyerekes,óvodás.

Ezek szerint te vagy az egyedüli akinek nem esett ez le.

Ilyenkor az a teendő hogy már nem erőlteted ezt a hülyeséget idegen emberekkel a neten. Nincsmit

2021. jún. 24. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs nagy baj, felnőttek, te is foglalkozhatnál értelmes dolgokkal.
2021. jún. 24. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora f@szságot még nem olvastam pedig én is csináltam kisebbként marhaságokat.
2021. jún. 24. 19:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
tudod nem mindenki azért van fenn helyeken, hogy téged babyszitteljen. lehet, hogy rád untak, lehet, hogy elegük lett belőled, vagy történt valami a valós életükben, amitől nem tudnak foglalkozni veled.
2021. jún. 24. 19:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Semmi előzménye nem volt ennek, a legutolsó beszélgetésnél nem került szóba semmi olyan dolog, ami miatt ez történhetett? Ők mennyivel idősebbek? Mindenesetre akkor sem korrekt, hogy se szó, se beszéd, csak kizárnak az életükből egyszerre mindannyian.

Erről az alkalmazásról még sosem hallottam egyébként, ez hogy működik pontosan, ha nem gond, hogy kíváncsiskodom?

24/F

2021. jún. 24. 22:40
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát aki az "anyum" volt ő 17 volt amikor megismertem. Az "apum" 23 volt akkor. És a nővérem ugyan annyi mint én 15.

Szóval egy jó évig jóban voltunk egymással. És nem nem került szóba semmi olyan dolog. Legutoljára május 23.-dikán "anyu" szülinapjára írtunk a csoportba. És kb egy 5 napja láttam hogy nem elérhető a "nővérem". Snapen is írtam neki de ott sem válaszol. Arról szól a játék hogy van egy avatárod és azt tudod öltöztetni és emberekkel beszélgetni különféle chatszobákban. Meg lehet ugye ajándékot küldeni egymásnak. Szóval igazából a játéknak semmi értelme. Már egy fél éve nem játszottam vele. "Anyu" és "apu" meg a "nővérem meg már egy éve nem.

2021. jún. 25. 06:50
 7/9 anonim ***** válasza:

#5-ös vagyok, értem-értem. Hát, szerintem akkor ne aggódj miattuk, elég gyakori, hogy az emberek ghostolnak másokat az interneten, és bele sem gondolnak abba, hogy a másik félnek lelkileg sokkal megterhelőbb így feldolgozni egy emberi kapcsolat végét, hogy nem kaphat lezárást.

Hmm, és mit jelent, hogy valaki az anyud és az apud, afféle szerepjátékként úgy viszonyultok egymáshoz? Felkeltetted nagyon az érdeklődésemet, még nem találkoztam ilyesmivel korábban.

2021. jún. 25. 08:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Nincs benne semmi olyan dolog a szerepjátékban. Mivel "anyu" és "apu" eggyütt vannak. Csak szimplán jó barátságban voltunk és jókat hülyéskedtünk messenger csoportban. Akármi is történt akkor is megérdemeltem volna annyit legalább hogy bocs már nem akarjuk tartani a kapcsolatot. És ennyi lett volna.
2021. jún. 25. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Igazad van kérdező,érdemeltél volna magyarázatot.Én is voltam hasonló szituban pár éve,csak engem kihasználtak az úgynevezett "barátaim" ezért is hagytam abba a játékot,persze a végén én lettem a rossz.

Ez mindíg így va.

Ritkán eszembe jutnak és hiányoznak a jó kis esték viszont már törölve lett az avim szóval rég mind1 🙂

Ne feledd imvun sok a fura ember,lelki sérült stb tőlük meg bármi kitelik.

Fel a lejjel.💖

2021. nov. 12. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!