Ez mennyire gáz? Kihívtam kávézni, és azt mondta dolgozik, de össze futottam vele a városba (többi lent)?
Uh ez elég kellemetlen szituáció.
Ez nem igazi barátnő.
Vagy lehet,hogy másokkal is akar időt tölteni?Más társaságokkal például összeül,és kész.
Majd lát téged is.
Nem kell túlreagálni...
4-es, úgy látszik te is pont olyan ember vagy, aki inkább azt mondja hogy dolgozik, mint hogy simán elmodja hogy bocsi, holnap talákozóm van Petivel 1-3-ig, de a jövőhét az oké... :)) húúúúú meeeeekoooora dolog, nem igaz?
🤦♀️🤦♀️
Hagyd a négyeskét, buta nagyon :D az ilyen emberek pontosan azok, akik inkább indokolatlanul hazudnak, minthogy megmondják az igazat.
Egyébként nem is érdemes ilyenekkel barátkozni :)
Ilyennel többet szóba sem állnék.
Mi értelme van hazudni, ha el is lehet mondani, hogy bocsi de mással van már program?
Aki egy ilyen nagyon egyszerű alap dologban hazudik, az még miben hazudhat? kb. mindenben.
Sértődékeny,élettelen inkább.
Ha ő nincs,akkor 4 fal között sírsz?
Nekem is van munkám,ahol emberekkel kell sokat foglalkoznom pl.
Miért ítélkezel úgy,hogy közbe sehol semmi?
Rajtad sem ártana segíteni...
"Ha ő nincs,akkor 4 fal között sírsz?"
fszt, szerencsére vannak egyenes és őszinte emberek körülöttem :) na de örülnék ha lekopnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!