Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más is érzi úgy, hogy a...

Más is érzi úgy, hogy a barátok csak visszahúzzák?

Figyelt kérdés
Amikor valami új dologba fogtam pl. szakmát tanultam ki, mindegyik elmondta, hogy szerinte ez nem nekem való. Azóta több éve dolgozom benne, szakmai sikereket halmoztam fel. Amikor ezeket megosztottam közösségi oldalon, egy darab lájk nem érkezett tőlük, de személyesen sem semmi, említést sem tettek róla. Ez csak egy példa, amikor egyetemre mentem ugyanez volt, mert (akkor még) közülük senki nem végzett semmit. Amikor kocsit vettem, az is csak addig érdekelte őket, amíg elmondták, hogy ők ennyi pénzből sokkal jobbat vettek volna. Nem az összes barátom ilyen, de a két társaságomban, ahová tartozom túl sok ilyen ember van valahogy.

2021. jún. 11. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
29%

Nem!

Csak neked vannak ilyen rongy ismerőseid.

2021. jún. 11. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Féltékenyek a sikereidre.Nekem is volt ilyen aki a kocsimra meg a jogsimra volt féltékeny ,mert neki egyik sem volt. A kocsi meg a tiéd neked kell hogy tettszen ne hagyd hogy lelombozzanak!:)
2021. jún. 11. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem barátok, hanem tapadós piócák, versenytársak, kunyerátorok, lelki szemetesládának használók, kárörvendők, stb.
2021. jún. 11. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nekem olyan mérgező barátaim vannak akik másoknak az ellenségei. Halálomat kívánják, életképtelen selejtnek hívnak, üvöltöznek velem mint ember a kutyával se, olyan negatívak velem mint állat, lábtörlőktől is kevesebbnek tartanak.
2021. jún. 11. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem a hozzád megfelelő embereket vonzod be.

Savanyú nekik a szőlő, mert ők akár nem tudnak lelkesedni semmiért; és akkor akár esetleg megpróbálnak téged, akár tudatlanul is visszahúzni.

Tehát nem feltétlen rossz szándékból, hogy irigységből azt akarja, hogy neked is rossz legyen, lehet, hogy nem is veszi magát észre.

Szóval, nem a hozzád megfelelő emberekkel barátkozol sajnos.

Ha amúgy nem is szeretitek egymást, akkor lehettek csak pl haverok, vagy jóismerősök, vagy szimpla ismerősök, de nem feltétlenül barát.

Amúgy egy barát is elmondhatja a véleményét, de nem próbál amúgy lebeszélni, hanem a vége az, hogy "te tudod", tehát arra gondolok, hogy nem próbál lebeszélni, hanem rád hagyja a döntést. Elmondhatja esetleg az álláspontját, érveit, de tehát nem az lenne a végkicsengése, hogy ő le kíván beszélni téged; hanem nem mondja, hogy ne csináld, ha ezt érzed belül, vagy ha ezt szeretnéd. Annyi még, ha valami illegálisat akarsz csinálni, azt nyilván ne csináld:D Akkor lebeszélhet; de egyébként nem:)

2021. jún. 11. 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:
*tehát nyilván Ne; csak kihangsúlyozom, mert ebben a betűtípusban könnyen átsiklani a "nem " szó fölött.
2021. jún. 11. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzem így, mert az ilyeneket eleve nem tartom barátnak.
2021. jún. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!