Csoportba sorolásnak tudnátok mondani pár formáját?
Figyelt kérdés
Wattpad-ra kezdek el írni egy könyvet és a főszereplőt a 6 állat csoportjainak egyikbe szeretném beosztani, Valami Harry Potter szerű de nem kopis besorolási módot tudnátok mondani?2021. jún. 11. 17:52
11/12 anonim válasza:
Ha felteszed wattpadra be tudnád ide linkelni? Eddig érdekesen hangzik a sztori
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi, igen majd ha befejeztem meg kikerült, bár most egy kicsit szünetel mert rá akarok menni a tanulásra ( igen a nyári szünetben, mert érdekel a japán és most kicsit megnyomom mert mellékeltem egy jó darabig ). ROSSZ VAGYOK JAPÁNBÓL! csak mondom mielőtt még valaki elkönyvelne bárminek is és csak öncélúlag csinálom.
2021. jún. 26. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!