Ez nálatok mennyire férne bele?
Az a helyzet hogy még kb. 2 éve összehaverkodtam egy sráccal, sokszor hívogatott találkozni, bókolt, utalgatott rá hogy járhatnánk, de szemtől szemben beszélni a témáról sosem mert. Aztán egyszer csak lett valakije. Elég szeretetéhes srác volt egyébként. Ugyanúgy megtartotta velem a kapcsolatát. Mai napig is beszélünk. A barátnője
6 évvel fiatalabb nála, mi meg egyidősek vagyunk. Mindig mondja hogy szeretiba barátnője meg így meg úgy a barátnő, viszont napi szinten irkál nekem, többször megkérdezi, hogy szerintem ő milyen pasi és ami ennél is furább hogy mindig nézegetni akarja a lábam. Nem küldök neki képet de ha van egy barátnője, miért az én lábamat akarná nézni?
18/L

"utalgatott rá hogy járhatnánk," akkor miért nem vetted a lapot? Ha meg akkor nem, akkor most meg már miért akarsz? Mert felbukkant egy másik csaj?
Mondjuk ezt a "12-13éves barátnő" dolgot az én gyomrom nem veszi be, de ez más kérdés.

Tehát egy pedofil lábfétises hím, aki több lánykát is szédít egyszerre?
Gáznak tartom és nem akarnék vele semmiféle kapcsolatba kerülni, elgondolkoznék hogy vajon a kislány szülei tudnak-e a dologról, lehet hogy nekik szólnék, aztán kivonnám magam az ügyből és tiltanám mindenhol a.... "srácot".

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!