Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az egyik jó fiú barátom...

Az egyik jó fiú barátom többet szeretne barátságnál, de én nem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az egyik jó fiú barátom többet szeretne tőlem, mint barátság, de én nem viszonozom az érzéseit. Ettől függetlenül egy értelmes, okos, vicces srácnak találom. Nem szeretném, hogy a barátságunknak vége legyen, ő viszont megvan rám sértődve/hanyagol, mert az előbbieket közöltem vele (kedves hangnemben). Szerintetek van még esély, hogy visszakapom a régi barátságunkat? Vagy ő mindig csak többet akart és azért barátkozott velem?
2021. máj. 26. 00:41
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Annyira értelmes nem lehet ha nem fogadja el hogy a nem az nem.

Én hagynám, ennyit ért. Soha nem volt igazi barát, csak egy sunyi reménykedő. Ez a legrosszabb fajta, aki nem mer a lány elé állni és bepróbálkozni mert gyáva hozzá, ezért kerülőúton próbálkozik. Elhiteti hogy barátok vagytok, majd mikor már közel érzi magát a tűzhöz, akkor teríti a lapjait, és hisztizik meg zsarol ha nem kapja meg amit akar. És eléri hogy még a lány érezze magát szarul.

2021. máj. 26. 01:01
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

Egyetértek elsővel.

Annyit hozzátennék, hogy mindig legyél őszinte!

2021. máj. 26. 01:04
 3/5 anonim ***** válasza:
31%
Én azt mondanám, hogy a "barátság maradhat, ahogy a fütyi is a gatyában"
2021. máj. 26. 08:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad, ő mindig is többet akart.
2021. máj. 26. 18:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg az lenne a logikus, ha elengedném, de mint barat megszerettem es nehez.
2021. máj. 26. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!