Anime fanok, miket neztek mostanaban? Nektek vannak animes barataitok?
Figyelt kérdés
15L2021. máj. 24. 14:12
1/12 anonim válasza:
Én most nézem az AoT-ot, a Great Pretendert, és a One Piecet.
Vannak, bár nem sok. Eleve nincs sok barátom, egy animés közülük. Meg vannak netes haverjaim, azok között is van pár animés.
2/12 anonim válasza:
Én most ezeket nézem:
Yuukoku no Moriarty (Hetente jön új rész)
Mairimashita! Iruma-kun (Hetente jön új rész)
Kemono Jihen
Hát nem igazán, amúgysincs túl sok barátom.
3/12 A kérdező kommentje:
Es a Great pretender az jo? Neztem mar csak nem tudom hogy erdemes e belekezdeni
2021. máj. 24. 14:22
4/12 anonim válasza:
Nekem tetszik! Szeretem az ilyen csalós, szerencsejátékos dolgokat (?). nckx meg a főszereplő meg az egyik csaj nagyon cukiiii *orrvérzés*
5/12 A kérdező kommentje:
😂 koszi akkor lehet megnezem
2021. máj. 24. 14:33
6/12 anonim válasza:
Bár én egy darabig nagyon válogatós volta, most meg úgy vagyok vele, hogy bármit megnézek (kivéve a Dragon Ballt, azt egyszerűen nem bírom), szóval nem biztos, hogy adni kéne a véleményemre, de úgy láttam, másoknak is tetszett.
7/12 A kérdező kommentje:
A Dragon vall nekem se tetszik. Na de akkor koszi
2021. máj. 24. 14:43
9/12 anonim válasza:
Great Pretender szerintem zseniális.
Most a Tokyo Revengers-t,a Gintama-t és a Mushi Shi-t nézem.
10/12 anonim válasza:
Ezeket nézem jelenleg:
Bakuten!!
Fairy Ranmaru
Vivy: Fluorite Eye's Song
Saiunkoku Monogatari
Douluo Dalu (donghua)
The King's Avatar második évad (donghua)
Igen, vannak animés barátaim. Csak ritkán találkozom velük, főleg Mondocon alkalmából futunk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!