Ez szerintetek is teljesen normális?
Figyelt kérdés
Szóval van egy "barátom" aki nemrég megcsillantotta a gondolkodásának egy olyan sarokkövét miszerint teljesen rendben van ha ráírsz a barátodra és ő csak egy hónappal később ír vissza(közben nem találkoztok meg semmi egyéb kontakt nincs). Természetesen nem várom el, hogy rögtön visszaírjanak nekem meg semmi ilyen de azért egy hónap szerintem nem reális. Nektek mi erről a véleményetek?2021. máj. 22. 17:37
1/3 anonim válasza:
Szerintem maximálisan igazad van. Olyan nincs, hogy valaki nem tud időt szakítani arra, hogy legalább egy mondatot írjon neked - akkor ugye pisilni sem tudna.
Az ilyen nen valódi barát.
2/3 anonim válasza:
Ez abszolút nem normális
Nem nevezhető kapcsolatnak ha nem ír vissza valaki rövid időn belül akkor honnan tudod, hogy érdeklődik felőled? Szerintem aki csak 1 hónap után válaszol a másiknak azt nem érdekli hogy mi van a másikkal.
Semmiképp se normális.
Én abba is hagynám az ilyennel a kapcsolatot. Akár baráti, vagy szerelmi.
3/3 A kérdező kommentje:
Már rég nem tekintek rá barátomként. Ugye 12.esek voltunk és bejött a digitális oktatás. Konkrétan nem tudtam rávenni egy talira de még egy közös gamere sem Playstationön. Csak úgymond jóban maradtunk a barátitársaság miatt. De mivel mindenki máshogy gondolkodik kíváncsi vagyok ti hogyan látjátok ezt. Köszi a válaszokat!
2021. máj. 22. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!