Hogyan tudassam a haverommal, hogy nekem kellemetlen ha folyton a szexről beszél?
"Nagyon bunkó lenne ha megmondanám neki, hogy ez engem nem érdekel?"
Az h kifejezed az érzéseidet jó szándékkal, hogy neked mi esik rosszul, az sosem lehet bunkó, vagy rossz dolog. Talán ő annak veheti, de az az ő értelmezése. Bármit elmondhatsz neki, mi zavar ő benne. Aztán majd reagál valamit, vagy ő javít rajta, vagy te elfogadod, vagy nem beszéltek. Sose nyomd el magadat.
Mondj ennyit:
Hallod már annyira sokat meséltél erről hogy le tudnám rajzolni az asszonyod szőröspináját
Tuti befogná
Ezt nyugodtan meg lehet mondani egy haveri kapcsolatban, már ha ekkora furkó, h magától nem jött rá.
Mondd meg neki, h "ez sokkal több, mint amire kíváncsi voltam".
2-es inkább, bunkó cigány így fogalmaz .
Kérdező,ezért nincs fiú lány barátság .
Mondd meg neki világosan, hogy téged nem érdekel a nemi élete. Egyenesen, de ne tapló módon. A finom utalásokból, diszkrét célzásokból nem ért.
És ne hallgass az ötösre (a fiú-lány barátság témában), baromságot beszél.
"Sanyi, hagyd már abba ezt a témát, baromira nem érdekel a szexuális életed. Beszéljünk inkább [bármi más téma ami eszedbe jut]". Szerintem a barátnője se díjazná ha kiderülne, hogy mi mindent tudsz róluk, ha más nem használ akkor ezt is tedd hozzá.
Az se lenne bunkóbb annál amit ő művel, ha elküldenéd a pitsába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!