Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan közeledjek felé?

Hogyan közeledjek felé?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban volt egy nagyon jó barátom, együtt nőttünk fel. Sajnos egy gyerekes baromságon összevesztünk. Mindketten hibásak voltunk a dologban. Utána néha rajtakaptam, hogy néz engem meg kölcsönösen érdeklődtünk egymás felől közös ismerősökön keresztül. Most úgy tűnik,hogy egy közös barátunkon keresztül évek óta ismét egy társaságban leszünk vele 6-an. Egy kocsiban is fogunk utazni. Hogy vegyem fel vele újra a kapcsolatot? Mit szóljak hozzá, ami 8 év után nem tűnik röhejesenek? Nem akarok úgy tenni mintha nem történt volna semmi

2021. máj. 11. 20:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kell elfeledni, azt ami történt, vagy úgy tenni, mintha nem lett volna probléma köztetek, hiszen ez is a kapcsolatotok és múltatok része. Eleinte biztos kellemetlen lesz és nem tudtok olyat mondani, ami ne hatna úgy számotokra, de szerintem mindig újra lehet kezdeni. Bármilyen kellemetlen is legyen eleinte oldódni fog a hangulat, csak legyél türelmes.
2021. máj. 12. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!