Manapság miért nem vevők az emberek a barátkozásra?
Ez ennél összetettebb. Én úgy látom, hogy van aki vevő lenne, vagy volt korábban, viszont annyit csalódott emberekben, hogy inkább már hagyja az egészet a francba.
Másrészt idővel a barátság szó is, mint fogalom átalakul. Meg persze olyan is lehet, hogy mondjuk ki sokan tényleg nem akarnak barátokat. Meg magunk közt szólva nekem ezekről a mai "barátságokról" megvan a véleményem.
Olyan emberre nekem sincs szükségem, akinek csak arra kellenék, hogy kihasználjon, bajban meg cserben hagyjon, amikor meg neki van valami kínja körbeugráljam.
"Nem igaz az állításod."
Oké, de kié és melyik?
"Oké, de kié és melyik?"
A kérdező azon állítása,hogy az emberek nem vevők a barátkozásra.
Egyrészt az emberek folyamatosan változnak.
Van olyan,amikor valaki nem szívesen barátkozik és bezárkozik a szobábab. Aztan meg beleverődik egy baráti társaságba és minden nap buli.
De ez fordítva is lehet.
Másrészt pedig az ismerősi körömből is szinte mindenki minden nap elmegy bandázni.
Fiúk és lányok egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!