Hol keressek olyan lányt aki megtaposna? :)
Figyelt kérdés
Aki taposott már meg pasit, az elmesélné, hogyan jött össze neki egy ilyen? :)2021. máj. 3. 13:40
1/17 anonim válasza:
Ugorj át a felnőtt párkapcsolatok kategóriába. Ott hemzsegnek a férfigyűlölő nők, gondolom párnak ez lenne a legnagyobb boldogság.
2/17 anonim válasza:
Szólok ha épp egy idegbeteg periódusomban vagyok és épp megtaposnék valakit.
3/17 anonim válasza:
2#: jelentkezek én is.
kérdező, Pl. Pár hírhedt városrész női tuti ilyenek, vagy 1-2 ekvetemült MMA-s nő.
4/17 anonim válasza:
Rosszlányokon sokat találsz. Ott válogathatsz.
5/17 anonim válasza:
3.: Mesélj már, hol vannak azok az MMA-s nők? Tudsz valamit? :D
6/17 anonim válasza:
Én 1x suliban meggyújtottam a tökeimnél a farmerom, és erre 2 jó csaj rohant oda és széttaposták a golyóim. Pedig csak a tüzet akarták eloltani. Elég különleges élmény volt. 😆
7/17 anonim válasza:
Kérdd el Ant-man ruháját, elég sokan taposnának meg utána akaratlanul is
8/17 anonim válasza:
Menj el egy pepcohoz és kiáltsd el magad, hogy minden féláron van a pepcoban - és feküdj a bejárat elé...
10/17 A kérdező kommentje:
Ezek az MMA-s nők most azért érdekelnének :)
2021. máj. 3. 16:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!