Barátkozós Discord csoport tiniknek?
Figyelt kérdés
Olyan esetleg ami még aktív,és nem csak gamelésre használják.
Szeretnék új embereket megismerni^^
2021. ápr. 27. 19:07
21/35 anonim válasza:
Hát...sajnos ennyire nem vagyok bátor, igazad van. Te viszont a 170 centiddel meg már olyan férfias vagy, hogy az már non binaryvá tesz téged. Sok sikert majd Amerikában, ahová az alapján akarsz költözni, hogy szereted a hamburgert!
22/35 anonim válasza:
Aki akar jöhet hozzám is, privátban link.
24/35 anonim válasza:
nem tudni, kiről beszélsz, ugyanis nem 170 centi vagyok, a non-binaryval összefűzött mondatodnak semmi értelme nincs (tanulmányozd át legközelebb a mondandód ;) ) mások álmait meg nincs jogod leszólni attól még, hogy egy szaros dc szerveren folytatsz önkényeskedést.
További szép napot!
25/35 anonim válasza:
Neked iiis, meg jó bébiszitterkedést az amerikai álomban!
26/35 anonim válasza:
Én is keresnék egy ilyen szervert
28/35 anonim válasza:
Rip, am a 24esnek teljesen igaza van es konkretan semmit nem tett. Nem szimpi? Oke, lepj tul rajta csajszi, de ne savazz masokat. Torodj a sajat dolgoddal es ne reklamozz dc szervert ha nem is latsz ott mindenkit szivesen xd
29/35 anonim válasza:
28. Te nem voltál még a szerveren, és nem ismered a helyzetet, igaz?
30/35 anonim válasza:
Valaki írja már le, hogy mi történt, és akkor nyílván oda megyek, akinek igaza van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!