Miért lehet az, hogy én mindenkit keresek, de engem nem keres senki?
Figyelt kérdés
Régóta fennálló kérdés az számomra, hogy akikkel jóba vagyok, azokat megkeresem messengeren, írok nekik napjában, még néhány emberrel jókat is beszélgetek, ellenben, ha nem írok nekik, akkor le sem xarják a fejem. Sőt, egyik kollégám még meg is jegyezte, hogy néha rá írhatnék. Nekik miért okoz gondot írni? De persze, ha ezt megjegyzem, rögtön megy a sértődés, hogy nem körülöttem forog a világ, meg nem mindenki a telefonon ül egész nap (hozzáteszem én sem, de rá tudok szánni 5 percet, hogy megkérdezzem valakitől, hogy van..)2021. ápr. 22. 15:33
11/20 anonim válasza:
Benned van ilyen vágy, míg a másikban nincs.
12/20 anonim válasza:
Ugyanez a problemam, es mar elkezdtem magamban keresni a hibat , de ha nem akarnanak velunk beszelni akkor szimplan ignoralhatnanak ,vagy lerendezhetetnenk 1-2 szavas valaszokkal, de semmi ilyesmit nem tapasztalok.D: az egyik illeto akinel rakerdeztem erre azt mondta hogy o szimplan nem tud beszelgetest kezdemenyezni, amit eleg nagy butasagnak tartok, mert ha még sablonosan is , de barhogyan el lehet kezdeni egy beszélgetést.
13/20 A kérdező kommentje:
12 Engem legtöbben kiosztottak (még olyan is, akivel már-már alakult valami), hogy nem körülöttem forog a világ, túl sokat várok el és nekik nincs idejük egész nap a telefont függni, de azért látom (vagyis már nem mert ki is van kapcsolva, meg nincsenek már fb-s ismerőseim), hogy elérhető. Így mindig vitával zárult, aztán hagytam.. A te esetedben, hogy nem tud beszélgetést kezdeményezni, ez tényleg hülyeség, nagyon nehéz leírni, hogy "Szia, hogy vagy?" szóval abszolút nem értem ezt a jelenséget.
Egyik ismerősömre, akivel napi szinten jókat beszélgettem, hülyéskedtem, tegnap szándékosan nem írtam neki egész nap és lám, ő sem írt..
2021. ápr. 23. 04:46
14/20 anonim válasza:
A #8 as kérdésre. Mert örült, hogy gondolt rá valaki, fontosnak érezhette magát, de nem biztos, hogy valóban neked örült.
15/20 A kérdező kommentje:
Régen együtt voltunk, aztán évekre elszakadtunk egymástól és mondta, hogy sokat gondolt rám azvévek alatt, ebből kiindulva gondolnám, hogy nekem örült, bár ki tudja? Mondani bármit lehet ugye!
2021. ápr. 23. 08:47
16/20 anonim válasza:
(#12es vagyok) Ugye? En is ezt mondtam ,aztan meg még en voltam a szhar amiert nem vagyok megértő meg nem tudom őt igy elfogadni es emiatt drámázol D: en mar elengedtem, tbh akárki akarmit mond , ha valakit tenyleg erdekel hogy mi van veled akkor igenis szán rád időt es nem kell ehhez egesznap a telefonon csungeni. Ez pedig egy kolcsonos dolog, legalábbis nem szabadna egyoldalunak lennie.Azt vettem eszre hogy az egyik fél általában "elkényezteti" a masikat azzal hogy folyton ő keresi ,aki aztan hozzaszokik ehhez es úgy van vele hogy "ha valami van vele ugy is irni fog". Erdekes dolgok ezek,probalok nem ragodni rajtuk kisebb nagyobb esellyel, viszont ami fontos es erre tobbszor emlekeztetnem kell magamat is , nem erdemes senki utan futkoraszni ha nem kíváncsiak ránk. 😪 Kitartast kérdező 🙏
17/20 A kérdező kommentje:
Teljes mértékig egyetértek veled! Én is próbálom úgy felfogni, hogyha valaki pár percet nem tud rám szánni, akkor minek erőlködjek? Már újabban meg sem jegyzem nekik, csak nem írok, észre sem veszik... 1-2 embernek gyakrabban írok, mert bár technikailag kihasználom őket, de valakivel beszélgetnem kell, a Zember társas lény.. 😅
2021. ápr. 23. 14:24
18/20 anonim válasza:
Sajnos igen, de legalább megtanulja az ember valamilyen szinten elvezni a sajat társaságát is :P ennyi haszna legalább van a dolognak 😁
19/20 A kérdező kommentje:
Jó, csak már melóba is magamba beszélek sokszor annyira élvezem a társaságom! Néha meg összeveszek magammal, na az érdekes szitúációkat eredményez! 😆
2021. ápr. 23. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!