Mit kedveltek legjobban egy emberben? mit találtok nagyon jó tulajdonságnak?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 01:23
1/7 anonim válasza:
1. Lelki tisztaság
2. Korrektség, becsületesség
3. Kedvesség, jóindulat, jóhiszeműség
4. Intelligencia, gondolkodó alkat
5. Közvetlenség, barátságos alkat, alázatosság, megbocsátásra való képesség
2/7 anonim válasza:
Azt szeretem ha az emberek elismerik esendőségüket, ha képesek felülbírálni önmagukat.
Ha nyitottak az újra és nem görcsösen ragaszkodnak a társadalmilag megszokott elvárásoknak vagy elavult nézeteknek.
Kedvelem ha a tudás szerénységgel párosul, főleg ha mindez humorral is van fűszerezve.
3/7 anonim válasza:
Őszinteség, önismeret, asszertivitás, nyitott gondolkodás, eltérő vélemények és különbözőségek elfogadása.
4/7 anonim válasza:
Humor, jövőtervezés, racionalis gondolkodás, jóindulat.
5/7 anonim válasza:
Ha nem nagyon befolyásolja őket az érzelmeik. És jól együtt tudnak lenni eltérő emberekkel, akár olyannal is, akinek nem jó a természete. Szerintem kevés az ilyen ember.
6/7 anonim válasza:
Jóindulat, kedvesség, önzetlenség, becsületesség, (érzelmi) intelligencia, barátságosság, nyitottság, közvetlenség és humor.
7/7 anonim válasza:
Ha megbízható. Betartja amit igér, ha mond valamit, arra mérget lehet venni. Sajnos manapság kevesen képesek rá, és sajnos az lett az érték, hogy ki tud másokat ügyesebben átverni, letaposni. A századelőn a becsületszónak értéke volt, ha valaki hazudott és lebukott, akkor öngyilkos lett inkább, akkora szégyen volt. Most a teljes magyar politikai elit a temetőben lenne ez alapján, nincs kivétel. Ennyit a becsületszó értékéről. Még néhányan tartjuk a hagyományt, de már csak úgy néznek ránk mint a hülyékre. Úgy fest nem kifizetődő az adott szó, ez inkább belső késztetés, és szerintem genetikai alapja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!