Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezik fiú-lány barátság?

Létezik fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés

A legtöbb ember azt mondja hogy feltétel nélküli nincs, mert az egyik fél biztos akar valamit a másiktól. Érdekelnének a vélemények

(Tudom hogy van több ilyen kérdés is, de változhatnak a vélemények)

#barátság #feltétel nélküli barátság #fiú-lány/férfi-nő
2021. ápr. 10. 19:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

#8 ha nincs meg köztetek a kémia, akkor nem akar semmmit.

Egyetértek azzal aki irta h.létezik, ha igenis önmagadat adhatod es elmondhatsz neki barmit.

Ha pedig megvan a vonzalom köztetek akkor kialakul a barátság extrákkal..az is egy fajtája a baratságnak😊

2021. ápr. 10. 20:12
 12/18 Jarmi válasza:
100%
Létezik, nekem jóval több mint 1 lány barátom van. Persze van olyan, hogy az egyik fél kicsit többet gondol bele, mint szimpla barátságot és előfordulhat az is, hogy mind a két fél vonzódik a másikhoz, és ezekből szoktak lenni általában a hosszabb párkapcsolatok. De ettől függetlenül ha van lány barátod, ne érezd cikinek, mert csajozásnál még tanácsot is tudsz tőle kérni ;)
2021. ápr. 10. 21:22
 13/18 PetheD ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, létezik. Egyszerűen jól érzitek magatokat, tisztelitek egymást, és megbíztok egymásban.
2021. ápr. 10. 21:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy nem csak barátság meg szerelem van, hanem teli van átmenetekkel. Persze 90%-ban vagy az egyik, vagy a másik érvényesül, de én mással nem tudom magyarázni azt amit én, és amit ő érzett.
2021. ápr. 10. 21:45
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2021. ápr. 11. 11:27
 16/18 moozygoo ***** válasza:
53%
Nem.
2021. ápr. 13. 19:04
 17/18 anonim válasza:
100%
Igen létezik. Nekem is van egy akivel már kb 6 éve vagyunk barátok. Én nem szándékozok semmit felé. Őt nemtudom, hogy érdeklem e valójában.
2021. máj. 3. 22:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok és az egész baráti köröm fiúkból áll. Szerintem ez természetes!
2021. máj. 8. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!