Miért nem találom a közös hangot a korombeliekkel, miért nem tudok velük barátkozni? 22/L
Velem is ez van, de én tudom a miértjét. Akikkel eddig barátkozni próbáltam, mind túl gyerekesek hozzám. Olyan helyekről közelítik meg a dolgokat, ami pl. nekem eszembe sem jutna, mert én ennél már érettebb vagyok.
Nekem is van egy kevéske barátom, de közülük csak egyel vagyok olyan viszonyban, hogy nem csak én írok rá, és akkor beszélünk.
Én már fel is adtam a keresgélést, nem fogok én senki után koslatni tovább. Kérdező, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Lehet, hogy ez most rosszul hangzik, de ha valakikkel elsőre nem találod a közös hangot, azokkal valószínűleg később se fogod, azt meg gondolom nem akarod, hogy egy kétszínű baráti társaságban legyél, ahol nem is érzed jól magad.
Én is úgy látom, mint az első. Az embereknek mintha nem lenne már akkor igényük a(z) (igaz)barátságra, mint régen. Inkább csak felületesebb kapcsolatok alakulnak ki, de néha sajnos azok sem.
Szóval ne vedd magadra, nem benned van a hiba. Maradj ilyen nyitott, barátságos és biztos vagyok benne, hogy megtérül barátság formájában is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!