Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Minek örülne egy fiú a születé...

Minek örülne egy fiú a születésnapjára?

Figyelt kérdés

Kb. 7 hónapja jóban vagyok egy fiúval, akivel az egyetemen ismerkedtünk meg. Tényleg csak barátok vagyunk, semmi több. Közeledik a születésnapja, de sajnos fogalmam sincs, hogy minek örülne egy 27 éves fiú. Tortát rendeltem neki, de ezen kívül valami tárgyi ajándékban is gondolkodom. 30-40 ezer forintot szeretnék rászánni.

A közigazgatásban dolgozik elég magas pozícióban, de a munkájával kapcsolatos dolgot nem szeretnék venni neki. Nagyon szereti Magyarországot, de azért mégsem lehet neki magyar zászlót venni. :)

A focit imádja, de csak nézni. Most szerintem nem lehet focimeccsre jegyet venni, de ha lehetne, akkor sem lenne jó ötlet a jegyvásárlás, mert azokra a meccsekre, amik érdeklik, előre megveszi magának a jegyet. Ronaldót szereti, de egy 27 éves szerintem már nem örülne egy Ronaldós bögrének/párnának.

Közös programot nem nagyon szeretnék (gondolok itt szabaduló szobára vagy hasonló dolgokra). Annyira azért nem vagyunk jóban + gondot okozna neki eljönni a munkahelyéről és nem is vagyok biztos abban, hogy tetszene neki. Élményvezetés és hasonlók is kilőve, nem rajong az autókért, nincs is neki.

Parfümöt már kapott tőlem, ezt szerintem nem lenne jó újból ellőni. Bögrét, csokit, könyvet már szintén vettem neki, szülinapjára valami különlegesebbet szeretnék.

Sportol, fut és edz is napi szinten, de mindene megvan és sajnos nem is tudom mekkora ruha kéne rá, a vírus miatt pedig most nehéz lenne kicserélni ha méretben nem jót vennék neki.

2 mobilja van, de mindene megvan hozzájuk, egyedi tokot felesleges lenne csináltatni, mert nem vihet be csicsás dolgokat a munkahelyére, gondolkodtam vezeték nélküli töltőn az iphonejához, de az is van neki.

Persze örülök annak, hogy mindene megvan, de így most elég nehéz helyzetben vagyok, mert fogalmam sincs, hogy minek örülne.

Ékszereket nem hord. Karkötő kizárva, azoktól rosszul van. :)

A dísz toll szerintem nagyon elcsépelt. Pénztàrcát illetlenség lenne venni neki, de persze az is van neki. Nem iszik szerencsére, úgyhogy egy drága italnak sem örülne. Napszemüvegen gondolkodtam, de nem tudom, hogy most melyik márka és stílus a menő. Gondolom most azt is csak online tudnék neki rendelni.

Hogy őszintén bevalljam, fogalmam sincs, hogy egy 27 éves fiú minek örülne. A 30-40 ezres keretből mit vennétek magatoknak? (A legújabb Playstationt emlegeti folyamatosan és iwatchot szeretne magának venni, de ezek nyilván az én keretemből nem jönnének ki)

22/L

2021. márc. 28. 14:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hosszú évek óta ő az első ember, akit barátomnak mondhatok. Sokat köszönhetek neki és ezért gondoltam, hogy akár “drágább” ajándékot is megérdemelne.

Nem, nem akarom felszedni az ajándékkal, tudom, hogy nem így működik. :)

2021. márc. 28. 15:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan beszelhetnel vele kerdezo, hatha o is tobbet akar.

Ha meg nem, akkor ennyi.

Teljesen felesleges egy 7!! honapja ismert random sracnak ajandekokat venni.

Huszoneves nokent en szemely szerint a kozos programoknak orulok, nem a szazadik vacaknak, amire nincs is szuksegem.

Mondjuk most pont szeretnek egy ebook olvasot, megveszed nekem kerdezo? :D

2021. márc. 28. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:

"30-40 ezer forintot szeretnék rászánni."

"Közös programot nem nagyon szeretnék [...] Annyira azért nem vagyunk jóban"

Ezt én is felülvizsgálnám.

Egyrészt azért, mert VÉSZESEN túlajándékoznád. Normális ember ettől iszonyatosan kényelmetlenül érzi magát. Amit leírtál, 7 hónap alatt: bögre, könyv, parfüm stb. már az is rengeteg.

Másrészt azért, mert akármennyire is bírod a srácot, a 7 hónap az még egy nagyon felületes ismeretség.

Mi a barátokkal általában élményt kérünk/adunk egymásnak: üljünk be a kedvenc salátázónkba, nézzük meg az új éttermet, menjünk kiállítást nézni stb. Tárgyi ajándék csak akkor, ha tudjuk, hogy telitalálat, azért nem, hogy kapjon valamit a másik. (Amúgy alternatív lehetőség a "mindene megvan"-ra a fogyasztható termék: minőségi kávé, tea, ha szokott ilyenekkel élni.)

2021. márc. 28. 16:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Részéről nem barát, pont egy ilyenbe voltam...

8 hónap után megszakadt a kapcsolat...

2021. márc. 29. 09:34
 15/15 anonim válasza:
Nekem most csak beugrott, de karóra esetleg?
2021. márc. 29. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!