Szerintetek mi fér bele egy szoros fiú-lány barátságba?
Gondolok itt ölelésre,puszira,néha megfogni a lány kezét.
Nálunk például,de gondolom máshol is nagy "divat" az ölelkezés fiúk és lányok között. Naponta többször is csak úgy random megöleljük egymást. Meg a lányok néha meg is puszilnak.
De a kérdés lényege az,hogy egy fiú-lány barátságban mennyire fér bele az,hogy a fiú puszilja meg a lányt(fontos,hogy nem fordítva) vagy,hogy megfogja a kezét.
Utoljara, ugysem fog tetszeni.
Ha egyikunknek sincs parja, belefer, de x kor felett ezek a jaj oribarik vagyunk dolog el fog tunni. Foleg 30 felett.
Nagyon cuki tinikorban a puszilgatas a suli folyosojan meg olelgetes, de egy bizonyos kor felett mar nem cuki, felreertheto.
Ha van parod:
Nem fair a masikkal szemben, hogy teged pasik olelgetnek (netan fogdosnak), mikozben o ott ul es nez maga ele. Nem fair, ha belso dolgokat mas pasival beszelsz ki es nem a parodnak. Egy kapcsolat alapja, hogy legjobb ellenkezo nemu baratkent kezelem es vele osztom meg ezeket, nem haverokkal. Es ez forditva is igy van, a masik nemre is igaz.
Nekem is voltak lany haverjaim. Koszonesnel puszi, ennyi. Nem olelgetunk, nem bujunk meg mit tudom en. Foleg, ha kapcsolatban vagyunk. Tisztelem es szeretem a parom annyira, hogy nem teszem feltekennye meg akkor is ha o azt mondja, olelgethetnek pasik (csak mondja, de zavarni fogja az tuti).
Gondolom imadja ha van udvartartas (tobb pasi/no korulotte).
Bar ezt egy pasi sem fogja normalisan fogadni. Nekem is tobb csaj haverom volt bar sosem olelgettuk egymast. Amint lett parjuk, abba is maradt a kapcsolat, amit total megertek es elfogadok, mert forditott esetben is igy csinalnek. Reszben ezert van, hogy parok inkabb parokkal baratkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!