Szisztok! Tudtok olyan oldalt javasolni ahol BARÁTOKRA vagy levelezőpartnerre tehetek szert?
Figyelt kérdés
Szóval igazából annyi hogy amúgy sok barátom van de nem mindegyiket vagy ha mondhatom egyiket se érzem őszintének és így a karanténnak hála a valóvilágban nem nagyon tudok most keresni barátokat ezért emiatt az internethez fordulok (és hozzátok).2021. márc. 26. 12:53
1/13 anonim válasza:
barát alatt mit értesz ha már ekkora betűkkel kiemelted?
2/13 anonim válasza:
.nincs már barátság a mai világba!
3/13 anonim válasza:
Én igazából a discordot ajánlom, ott van egy csomó barátom, különböző szerverekről. Discordon belül is biztos van egy csomó szerver ami direkt erre a barátkozásra épül.
4/13 anonim válasza:
#2 azért ezzel nem értek teljesen egyet. Nekem van egy csomó barátom. Azt nem tudom mindről, hogy mennyire megbízható, őszinte, igaz barát, de ha segítség kell, valaki közülük biztos mellém áll. Mindig ha van valami baj, akkor derül ki ki az igazi barátod...
6/13 anonim válasza:
#5-nek igaza van, itt rengeteg emberrel lehet levelezni. :D
8/13 A kérdező kommentje:
#1 a barát alatt csak barátságot értek szóval nem szerelmet vagy többet. Remélem így már jobban érted és legyen további szép napod (és persze a többieknek is)
2021. márc. 26. 13:43
10/13 anonim válasza:
Az ötösnek mindig igaza van! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!