Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Többet képzeltem bele, hogyan...

Többet képzeltem bele, hogyan lehet ezen túl lenni?

Figyelt kérdés

Van 2 barátnőm, akikkel sajnos felemás a viszonyunk.

Régebben nagyon kevés önbizalmam volt, ezért is örültem, hogy összeverődtünk. Az utóbbi években egyre inkább én kezdeményezek, most már szinte csak én, ha én nem kérdezek/jelentkezem, nem beszélünk, de egyébként sem kérdeznek soha rólam.

Az utóbbi időben leesett, hogy valószínűleg én mindig többet képzeltem ebbe a kapcsolatba, én a barátomnak tartottam mindkettőjüket, de ők csak havernak engem. Igazából az fáj, hogy nekem barátok voltak és most mintha "elveszítettem" volna őket ilyen minőségükben.

Hogy tegyem magamat túl rajta? A felismerés óta eltelt már fél-1 év, de még mindig nagyon szenvedek...

2021. márc. 23. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Azóta nem kerestél más baráti kört?
2021. márc. 23. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért vagy ennyire padlón, én általános óta ismertem egy srácot aki a barátom volt eddig, most 29 vagyok és már egyáltalán nem beszélünk,mert egy nagyképű f.z lett, nem is hiányzik a társasága (pedig ez egy barátság)volt. Szóval szerintem alapból túl gondolod a barátság fogalmát, és amúgy is a legtöbb elromlik idővel...ez a srác akiről beszéltem úgyis jelentkezik még nálam, csak én éppen már nem foglalkozok vele.
2021. márc. 23. 20:38
 3/3 anonim válasza:

megértelek. én is hasonló problémával küzdöttem/küzdök. Ha valami félremegy egy barátommal a kapcsolatunkban, mindig magamat hibáztatom. hát, nagyon befelé fordulónak tartom magam, és ha szert teszek egy barátra, akkor nagyon nehezen engedem el.

mindegy is, nem panaszkodni jöttem ^^ a barátaiddal csak online tartjátok a kapcsolatot? ugyan nem tudom, hogy ez lényeges e, de ha térben eltávolodtok egymástól (-uh oh korona) az is lehet az oka...

meg hát, őszintén, ha már nincs közös téma (az a közös rezdülés yk), talán csak el kell engedni. mindenki változik, talán találtak valakit, akivel jobban kijönnek - fájdalmas, de ez van. ha még tartjátok a kapcsolatot, talán tudsz velük erről beszélni, ha nem, akkor csak fogadd el. Sajnos nagyon ritkán fordul elő, hogy egy barátság egy életre szólna.

2021. márc. 23. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!