Csináljak botrányt ebből?
Konkrétumok említése nélkül, nehogy kiderüljön, hogy pontosan miről van szó, eljutott hozzám egy olyan fotó, ahol az évfolyamtársaim (11. osztály, gimi), a "menők" a suliban csinálnak olyan dolgokat, ami tilos. Nem büntetőjogi kategória, de ha pl.: az ofőjük tudomást szerez róla, tuti nagy botrány lesz.
Kérdésem: anonim módon eljuttassam az ofőjüknek?
Hozzá kell tenni, ez a csoport elég sokat szekál engem, ez jó "bosszú" lenne, meg mondom, közepes ügy lenne belőle, nem ártanék vele hosszú távon. Ez még beleférne a lelkiismeretetekbe?
Hasonló sztorik / tapasztalatok?
A bosszú sosem vezet jóra.
Ha szólsz az osztályfőnöknek azt ne azért tedd mert bosszút akarsz állni. Akkor tedd, ha teljes mértékben ellene vagy annak amit tettek.
Én biztos botrányt csinálnék, de csak ha nem derül ki, hogy én voltam. Szekálnak téged. Seggfejek. A mesében van az, hogy megmenti a jó a gonoszt, a gonosz pedig meggondolja magát, megbocsát ezért, de ők lefognak szarni, gyűlölködnek. Egy kis karma totál nem árt. Ez nem lelkiismeret kérdés lenne nekem, hanem áldásként gondolnék rá. Hátha még ki is csesznék őket, vagy valami. Persze, legyél jófiú/jókislány, a bosszú nem jó, stb. közben téged meg szétszivatnak, és nekik senki nem mondja, hogy nem jó így bánni veled.
Nálunk egyik srác lebukott, hogy a suliban a csajáról ilyen szexuális, meztelen képet töltött fel fbre egy csoportba, ahol a suli tagjai benne voltak. Beszélt az igazgatóval valamit, aztán annyi volt. De abban a suliban sok mindent eltűrtek, ez a srác nagyon rossz arc volt, és nem buktatták meg sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!