Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szoktatok olyat csinalni,...

Szoktatok olyat csinalni, hogy nem kerestek valakit arra várva, hogy mikor juttok eszébe?

Figyelt kérdés
Kicsit most ezt érzem. Minden nap keresett egy hónapig, miközben elvileg “barátok” vagyunk, most pedig 4 napja eltűnt. Reménykedhetem, hogy vette a lapot?
2021. márc. 23. 07:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Az enyém két hete tűnt el, lehet elő se kerül, de remélem hétvégére meglesz.
2021. márc. 23. 07:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Kicsit zavaros a történet. Tehát ő keresett egy hónapig minden nap, neked meg már eleged volt belőle, most 4 napja nem keres, és reméled, nem is fog? Vagy 4 napja nem keres, te sem őt, és várod, hogy mikor ír rád?

Amúgy ha valakit én keresek sokszor, ő meg engem nem, igen, szoktam ilyet csinálni. Eszükbe szoktam jutni egy idő után.

2021. márc. 23. 07:35
 3/5 A kérdező kommentje:
En azt remelem, hogy nem fog keresni. Ferfi-noi baratsagba nekem nem fer bele, hogy heti 2x talalkozni akart, ill. kb minden nap keresett. Lehet, rosszul gondolom, de nekem ez kapcsolat mellett sok volt.
2021. márc. 23. 07:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Te kerested? Nem? Elege lett belőle, hogy egyoldalú a kapcsolat. Meg is értem.
2021. márc. 23. 07:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Ohh bár én heti 1x.talalkoznék a barátommal😊

Akkor ird meg neki hogy ez sok es heti 1x elég lenne.Zárd rövidre hogy megértse

2021. márc. 24. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!