Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mikortól kezd egy internetes...

Mikortól kezd egy internetes barát idegesítő lenni?

Figyelt kérdés
Ha túl sokat ír? Vagy nem ír? Vagy nem hagy élni, és mindent megoszt veled? Vagy más?

2021. márc. 17. 08:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ő mennyire vevő arra, amiket írsz neki? Menyire reagál rájuk tömören, Mert biztos, te is tudod, ha valaki elkezd egyszavasokat írni, akkor nem igazán érdekli a mondandó.

És tudni is kellene, hogy ő szokott-e téged keresni? Mert ha ezek a dolgok egyensúlyban vannak, nincs gond.

2021. márc. 17. 10:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Mennyit, mikor írsz a másiknak? Ez leginkább ettől függ.
2021. márc. 17. 17:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez mindenkinek a saját személyiségétől függ.

Én attól tudtam volna a falra felmászni, amikor:

- valaki mindenap végigírta ugyanazokat a sablonos kérdéseket, szövegeket, amiknek igazából nem volt semmi jelentőségük... "mit ettél ma ebédre / vacsira?", "jó reggelt, jól aludtál?".. amikor azt éreztem, hogy nem beszélgettünk igazán mélyen, hanem csak azért írogatott rám vki, mert unatkozik

- amikor vki szeretett volna tőlem vmit, de mindig volt egy ilyen 10perces felvezetés... "hogy vagy? remélem, anyukád is jól van. milyen nálatok az idő?", és ugye elvárta, hogy én is válaszoljak... és a végén az volt a lényeg, hogy megvan-e nekem ez meg az a könyv, adjak neki kölcsön ezt meg ezt, adjam meg a fodrászom számát...

- amikor vki előre megbeszélt beszélgetés közben beírja, hogy "pill", aztán eltűnik több órára, napokra, és bocsánatot sem kér

2021. márc. 20. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!