Már egy ideje barátom, de úgy érzem, hogy nincs minden rendben. Valaki tud segíteni?
Szerintem nagyon el van veszve a barátod, és segítségre szorul. Viszont nem igazán tudom hogyan kéne megadni neki. Valahogy azt kéne elérni hogy megnyíljon neked/nektek. Ha nálam lenne hasonló én (a magam módján) megölelném (de az írásodból az jön le hogy nem álltok olyan viszonyban). Szerintem szeretethiányos lehet, vagy valami olyan dolgot tehettett amiért nem tud megbocsájtani magának.
Ha jól tudom vannak ilyen segélyhívók, ott lehet hogy jobb tanácsot tudnak adni mint én.
Én inkább azt mondanám, hogy nárcisztikus, rájuk jellemző az ilyenszintű önimádat, és hogy nem bírják, ha valaki segíteni akar, hisz "ők a legjobbak mindenben".
A baj, hogy ha ő nem vallja be, hogy baja van, addig te nem kényszerítheted rá arra, hogy kérjen segítséget. Viszont abból, amit leírtál szüksége lenne rá, mert veszélyes másokra (és lehet magára) nézve.
Nem tudom, mennyire vagytok közeli barátok, de én a helyedben hagynám mind az online, mind a személyes társalgást. Keress mást az órán, vagy koncentrálj jobban, de szerintem nem lesz túl pozitív kimenetele annak, ha továbbra is barátkozol vele.
Nehogy egyszer megharagudjon rád is, és meg akarjon fojtani... ;/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!