Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan írhatnék neki?

Hogyan írhatnék neki?

Figyelt kérdés

Volt annó egy lány barátom,akivel rengeteget chateltünk.

Sajnos már fél éve nem beszéltünk, előtte is már csak ritkábban. Nekem nagyon hiányzik.

Annó volt,hogy én is eltünős voltam,később ő is, a legutolsó üzenetre ő nem válaszolt.

Ti mit írnátok így fél év elteltével?

Egyszerűek lennétek és érdeklődnétek,hogy hogy van, vagy bővebben írnátok?

Köszönöm

2021. márc. 10. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rég beszéltünk. Mi újság veled? Velem ... (és írsz magadról 3 mondatot, nem többet).
2021. márc. 10. 22:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Akkor érdemes lazábban kezelni ?!

Írjak szerinted magamról is egy picit, ne csak kérdezzek?

Vagy valami másról írjak?

Nagyon fontos ez most,egy picit rástresszeltem.

Köszönöm!!

2021. márc. 10. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Basszus ugyanez van velem és egy fiúval🥺 Mi is fél éve nem beszéltünk, kérlek privátba vagy ide le tudnád írni legalább a kereszneved, vagy a monogrammod?
2021. márc. 10. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, lazábban. És írjál magadról is, hogy kölcsönös legyen a beszámoló, ne csak faggatózás, de ne túl sokat, mert ez mégiscsak egy új kapcsolatfelvétel, be kell tartani a fokozatosságot, megvárni, hogy reagál.
2021. márc. 11. 14:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsodat!
2021. márc. 13. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!